H δοκιμασία του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού με την Αναντόλου Εφές είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 3 τον εντός έδρας αγώνα των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο την τουρκική ομάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του TOP-16 στην Euroleague Basketball.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο γεμάτο ΣΕΦ θα επιδιώξουν να πάρουν ακόμη μια σημαντική νίκη που στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Εκτός όμως από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τα άλλα παιχνίδια που αναμένονται ιδιαίτερα αμφίρροπα. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο Κάουνας η Ζαλγκίρις θα αναμετρηθεί με την Παρτίζαν. Στο Τελ Αβιβ η Μακάμπι Ελέκτρα θα κοντραριστεί με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ στην Κωνσταντινούπολη η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αναμετρηθεί με την Λαμποράλ Κούτσα. Τέλος η Γαλατασαράι θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα την Αρμάνι Μιλάνο.