10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Στα δέκα χρόνια λειτουργίας του, το newsbeast.gr αποτελεί ένα ξεχωριστό μέσο ενημέρωσης με το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στον ηλεκτρονικό τύπο της χώρας. Η συνταγή της έμπειρης και επιτυχημένης δημοσιογραφικής “οικογένειας” του newsbeast.gr, συνετέλεσε ώστε να γίνει –ήδη- από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, η νέα καθημερινή συνήθεια των ηλεκτρονικών επισκεπτών, τους οποίους κερδίζει με την ιδιαίτερη ματιά του στην ειδησεογραφία και την αξιόπιστη καταγραφή της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας. Εύχομαι από καρδιάς στους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας να συνεχίσουν με επιτυχία να παρέχουν στους χιλιάδες επισκέπτες τους έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση».

Κώστας Τσιάρας

Υπουργός Δικαιοσύνης – Βουλευτής Καρδίτσας Ν.Δ.

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr