Ο νέος 12ος κύκλος επεισοδίων της δεύτερης μακροβιότερης αστυνομικής σειράς «Νόμος και τάξη» με φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο επιστρέφει στο Star από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα με ένα «μπουκέτο» μεγάλων ονομάτων της υποκριτικής ως γκεστ: Τζέρεμι Αιρονς, Μάρσια Γκει Χάρντεν, Ντέμπρα Μέσινγκ, Πίτερ Στράους, Τζένιφερ Λαβ Χιουιτ και πολλοί άλλοι…

Όπως αναφέρει το tvzapping.gr υπάρχει μια ξεχωριστή κατηγορία εγκλημάτων, που απαιτούν μια πιο εξειδικευμένη ματιά στην ψυχολογία του δολοφόνου: είναι τα εγκλήματα πάθους. Τα κίνητρα μπορεί να είναι τόσο περίπλοκα όσο η ίδια η ανθρώπινη φύση και οι διαπροσωπικές σχέσεις.

Τι είναι αυτό που μετατρέπει έναν πολύ ερωτευμένο άνθρωπο σε εγκληματία; Ποια εμπειρία ματώνει την ψυχή και οπλίζει το χέρι; Ο Έλιοτ Στάμπλερ, η Ολίβια Μπένσον και ο Τζον Μουνχ, η ειδική ομάδα του «Νόμος και τάξη» επικοινωνούν με αυτούς που οι υπόλοιποι αφορίζουν, για να βρουν τον ένοχο.

Αφουγκράζονται καρδιές, συμβιώνουν στα γεγονότα και συναρμολογούν την τελική εικόνα της κάθε υπόθεσης. Τα «Γιατί;» ποτέ δεν έχουν άμεση απάντηση. Όμως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.