Τις πιο νόστιμες ιδέες για γιορτινό τραπέζι ή μπουφέ μοιράζεται μαζί μας αυτή την Κυριακή ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας σερβίροντάς μας χριστουγεννιάτικα πιάτα με εγγυημένη γεύση και εντυπωσιακή εμφάνιση.
Στο 8ο επεισόδιο της τρίτης χρονιάς «Γεύσεις στη φύση», ο Βαγγέλης Δρίσκας μας προετοιμάζει για τα πιο γευστικά Χριστούγεννα και μας δείχνει τον τρόπο να πρωτοτυπήσουμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους καλεσμένους.
Φτιάξτε γιορτινά ταρτάκια με δυο απίθανες γεμίσεις με αλλαντικά και λαχανικά, ετοιμάστε το κοτόπουλο των Χριστουγέννων με ένα λαχταριστό γλάσο μαρμελάδας πορτοκαλιού, μαγειρέψτε την τέλεια σούπα με κάστανα και σερβίρετε ένα διαφορετικό ριζότο με μανιτάρια αρωματισμένο με λάδι τρούφας.
Το επιδόρπιο στο φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις. Μιλφέιγ με τραγανά φύλλα σφολιάτας, βελούδινη κρέμα πορτοκαλιού και μαρόν γλασέ.
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 14:00 στην εκπομπή «Γεύσεις στη Φύση» στον ΣΚΑΪ.