Οι παλιοί παίκτες, Ηλίας, ο Ηλίας Ηλιόπουλος, η Μαριάννα, ο Ιωάννης, ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος, ο Θεοχάρης, η Ηλιάνα, ο Δημοσθένης, η Μαρλέν, Ιορδάνης, η Σεμίνα, η Φωτεινή, η Μάγδα αλλά κι ο Γιώργος που έφυγε στο χθεσινό επεισόδιο επέστρεψαν για να διεκδικήσουν ξανά μία από τις δύο ποδιές του MasterChef 4 οι οποίες θα τους ανοίξουν και τη πόρτα του σπιτιού για άλλη μια φορά.

Οι επίδοξοι σεφ μπήκαν πίσω από την κουζίνα και ετοίμσαν τα πιάτα που θα παρουσιάζαν στους κριτές. Όταν ήρθε η σειρά της Μάρλεν να παρουσιάσει το πιάτο της στους κριτές αποκάλεσε τον σεφ Σωτήρη Κοντιζά και οι υπόλοιποι «πάγωσαν» ακούγοντας την.

Η Μάρλεν παρουσίασε το πιάτο της με βάση τα συναισθήματα της και αναλύοντας τη παρασκευή της, είπε ότι είχε δίπλα της τον τηγανητό τραχανά, δηλαδή τον σεφ της, Σωτήρη Κοντιζά.

«Σεφ, δεν ήθελα να ακουστεί άσχημο! Το είπα γιατί ήσασταν πάντα δίπλα μου, όπως έχω πάντα δίπλα μου τον τραχανά!», είπε με απολογητικό ύφος η Μάρλεν ενώ οι πρώην συμπαίκτης της συζητούσαν την ατάκα της αυτή.