Ο Γιάννης, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, εμφανίστηκε στους κριτές του MasterChef 4 με μια διαφορετική εκδοχή του ελληνικού μουσακά η οποία είχε άρωμα από… Φιλιππίνες.
Ο 31χρονος, τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα και κατάφερε όχι μόνο να ενθουσιάσει τους κριτές με το πιάτο του αλλά και να τους ανοίξει την όρεξη σε τέτοιο βαθμό που το έφαγαν όλο.
Ο Τζον επέλεξε να βάλει χοιρινό κιμά με τον αντόμπο τρόπο, ενώ στη μπεσαμέλ έβαλε γάλα καρύδας με γεύση τζίντζερ. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης σχολίασαν θετικά τον τρόπο που δούλευε στην κουζίνα ο μάγειρας.
Και οι τρεις σεφ του είπαν αμέσως «ναι», χαρακτηρίζοντας πολύ, πολύ νόστιμο το πιάτο του.