Τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model 2 βρίσκονται μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό. Η «χρυσή» τετράδα ενημερώθηκε πως θα έρθουν αντιμέτωπες με μια άκρως ιδιαίτερη δοκιμασία και είναι αυτή που θα κρίνει ποιες θα περάσουν στην τριάδα και ποια θα φύγει για Ελλάδα.

Τα νεαρά μοντέλα κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε «Σιτσιλιάνες χήρες», μια φωτογράφιση που θυμίζει αρκετά, όπως ενημέρωσε ο Δημήτρης Σκουλός, παλιότερη φωτογράφηση της ιταλικής Vogue με τίτλο «Silent».

Τα τέσσερα μοντέλα βρέθηκαν σε μια βίλα λίγο έξω από το Μιλάνο όπου ντύθηκαν στα μαύρα και κυριολεκτικά έπρεπε να κλάψουν τον μακαρίτη.

Φυσικά, ένα τόσο πένθιμο concept δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και μια νεκροφόρα.

Αντικρίζοντας τη νεκροφόρα τα κορίτσια άρχισαν να φτύνουν τον κόρφο τους, με την Άννα Μαρία να δηλώνει: «Εγώ εκεί μέσα δεν μπαίνω!».

Απόγνωση, θρήνος, εξάντληση και συνειδητοποίηση είναι τα τέσσερα συναισθήματα που πρέπει να μεταφέρουν τα κορίτσια με τις εκφράσεις τους ενώ η Άννα Μαρία λόγω αβαντάζ είναι αυτή που τα μοίρασε στις συμπαίκτριες της. Την εξάντληση κράτησε για τον εαυτό της, δίνοντας τον θρήνο στην Κέισι, την απόγνωση στη Μαρία και τη συνειδητοποίηση η Κάτια.