«Καλά δυσλειτουργικά Χριστούγεννα» θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο ελληνικός τίτλος του «Merry Happy Whatever», μιας νέας κωμωδίας καταστάσεων του Netflix ο πρώτος κύκλος της οποίας καταφτάνει στα τέλη του μήνα.

Ο λόγος για έναν πεισματάρη μπαμπά που περνάει με άγχος και ανησυχία τις γιορτές όταν η κόρη του κουβαλάει τον νέο της φίλο στο σπίτι για τα Χριστούγεννα.

Ο κακομοίρης ο Ντον Κουίν (Ντένις Κουέιντ) είναι ένας αυστηρών αρχών πατέρας από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ που θα δει τις πατροπαράδοτες αρχές του να κλονίζονται από αυτόν τον νεαρό που του φέρνει σπίτι η κόρη του Έμι (Μπρίτζιτ Μέντλερ), επιστρέφοντας από το Λος Άντζελες.

Έναν απένταρο μουσικό δηλαδή, τον Ματ (Μπρεντ Μόριν), που θα φέρει τον πατέρα αντιμέτωπο με όλα τα «πρέπει» και «ποτέ» που συνήθιζε να λέει στη ζωή του.

Η σειρά του βραβευμένου Τάκερ Κόλι («Everybody Loves Raymond») είναι μια αστεία και τρυφερή κωμωδία που θέτει την οικογένεια σε πρώτο πλάνο, ό,τι πρέπει δηλαδή για τους χουχουλιάρικες γιορτές που μας υπενθυμίζουν την αξία της θαλπωρής του σπιτιού.

Το Netflix κατεβάζει μια πληθώρα ταινιών και σειρών γι’ αυτή την εορταστική περίοδο και το «Merry Happy Whatever» είναι η απόλυτη πρόταση για τις οικογένειες που θέλουν να δουν κάτι όλοι μαζί.