Η τηλεοπτική χρονιά για τις μεσημεριανές εκπομπές μετρά ήδη κάποιες ημέρες προβολής και η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για την… κόντρα που υπάρχει μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών στην Espresso.

Η κόντρα μεταξύ των μεσημεριάτικων εκπομπών έχει ξεκινήσει και έχετε μπει για τα καλά στην αρένα! Πώς βλέπεις τη… μάχη έως τώρα;

«Έχει ξεκινήσει για τα καλά και μάλιστα από την πρώτη ημέρα. Και θα σου εξηγήσω πώς φαίνεται η διάθεση του… πολέμου, η διάθεση… μάχης μάλλον, όχι του πολέμου. Ήταν η πρώτη χρονιά που μαζευτήκαμε μετά από τις διακοπές και δεν ήταν σαν την “πρώτη σχολική ημέρα”.

Ξέρεις, όπως όταν γυρίζαμε την πρώτη ημέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές και σχολιάζαμε και λέγαμε πώς περάσαμε, πήγαμε εκεί, κάναμε εκείνο, κάναμε το άλλο, ραντεβού αύριο να τα ξαναπούμε. Είκοσι τρεις Αυγούστου που γύρισα δεν είπαμε πού πήγαμε στις διακοπές μας. Ήταν μια ημέρα καθημερινή, λες και Παρασκευή κάναμε εκπομπή και Δευτέρα δουλεύαμε κανονικότατα. Από την πρώτη ημέρα έχουμε μπει στη… μάχη κανονικότατα και, όπως έλεγα και πέρυσι, όλα θα κριθούν στο τέλος».

Ερωτηθείσα για την εκπομπή της και τις ομοιότητες αυτής με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η γλυκιά Χριστίνα απάντησε ότι οι δύο εκπομπές δεν έχουν καμία σχέση. «Οι συνεντεύξεις στο στούντιο υπήρχαν ανέκαθεν στην εκπομπή μου. Είναι κομμάτι της εκπομπής και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει και στην “Πρωινή μελέτη” και συνέβαινε και πέρυσι και πρόπερσι στο “Super star”».

Όσο για το αν υπάρχει θεματολογική σύγκρουση μεταξύ των τριών εκπομπών απάντησε ότι υπάρχει ομοιότητα αλλά όχι σύγκρουση. «Δε θα τσακωθούμε για το ποιος θα παίξει πρώτος τι. Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος έχει πρώτος το θέμα το παίζει. Τέλος!

Από τη στιγμή που είμαστε σχεδόν ίδιες, αν και πρέπει να πω ότι η εκπομπή της Τατιάνας διαφέρει πολύ από εμάς, και πάνω κάτω κινούμεθα σε έναν βασικό σκελετό με life style, ακόμα και όταν συμπίπτουμε σε θέματα και σε πρόσωπα, όποιος το έχει κλείσει πρώτος το έχει, δε χρειάζεται άλλη διευκρίνιση».