Για το τέλος της φετινής σεζόν, το «Μες Στην Καλή Χαρά» αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou».

«Έχω πολύ καλή γεύση από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Θέλω να κρατάω μόνο τα καλά. Θέλω να σκέφτομαι ότι τελείωσε άλλη μια ωραία χρονιά και τα καλύτερα έρχονται» ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ενώ για όσα γράφτηκαν για την εκπομπή της απάντησε: «Τα αντιμετώπισα με χαμόγελο. Έτσι τα άκουσα εγώ. Όταν φτάνει μια σεζόν στο τέλος της είναι καλό να μη μένουμε σε αυτά που ακούστηκαν, αλλά να λέμε “πάμε για άλλα”».

Όσο για το «Μες Στην Καλή Χαρά», η Ναταλία Γερμανού είπε: «Εσείς τελειώνετε λίγο νωρίτερα από εμάς. Εμείς μπορεί να φτάσουμε και στις 20 Ιουλίου – ενδέχεται να φτάσουμε και ως εκεί. Προφανώς πάμε καλά και μας κρατάνε άλλο λίγο. Προς το παρόν είμαστε στην εκπομπή και μένουμε στη θέση μας».

Για την ενδεχόμενη συνέχιση της εκπομπής και τη νέα τηλεοπτική σεζόν η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ξεκαθάρισε: «Βεβαίως και είμαι πολύ θετική στο να γίνουν συζητήσεις σε πολύ καλό κλίμα και βλέπουμε».

Αναφορικά με τις φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αναλαμβάνει την παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής του σταθμού, η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε: «Το καλοκαίρι από ό,τι ξέρω θα γίνει μια άλλη εκπομπή στον Alpha, με μια άλλη παρέα, που ξεκινάει στις 8 Ιουλίου. Δεν θα είναι σε αυτή την εκπομπή η Κωνσταντίνα. Για τον χειμώνα, γιατί να μην κάνει κάτι δικό της;» .

Τέλος, στην ερώτηση αν η ίδια θεωρεί έτοιμη τη νεαρή συνεργάτιδά της για μια δική της εκπομπή, απάντησε: «Τη θεωρώ ικανότατη!».