To τρίτο επεισόδιο του ξεχωριστού ντοκιμαντέρ «Bossa Nova» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, θα προβάλει την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 22.00 το Novasports 1. Στο τρίτο επεισόδιο με τίτλο «Ρίο ντε Ζανεϊρο – Cidade Maravilhosa», οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν, το Ρίο ντε Ζανέιρο, την πόλη του Θεού.

Κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ, θα προβληθούν εντυπωσιακά γυρίσματα και εικόνες από την πόλη που θα φιλοξενήσει τον τελικό της διοργάνωσης. Παράλληλα οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις φαβέλες και τη πλούσια Ιπανέμα, τη Κόπα Καμπάνα, καθώς και την ανακατασκευή του θρυλικού σταδίου «Μαρακανά», τις βραδιές της Σάμπα, καθώς τις Ακαδημίες της Φλαμένγκο που προπονούνται στην άμμο.

Επίσης στην διάρκεια του 3ου επεισοδίου θα προβληθεί συνέντευξη του Έλληνα σκηνοθέτη Σωτήρη Καραμεσίνη, ο οποίος σκηνοθετεί αρχαίο ελληνικό θέατρο στις φαβέλες του Ρίο.

Ο δημοσιογράφος του Novasports, Γιώργος Λυκουρόπουλος κάλυψε 11.300 χιλιόμετρα μέσα σε 30 ημέρες, ταξίδεψε στις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ, ακριβώς στις ίδιες ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες του, δηλαδή από 12 Ιουνίου – 12 Ιουλίου.

Μέσα από το «Bossa Nova» οι συνδρομητές των καναλιών Novasports μεταφέρονται στην χώρα της «σάμπα» και βλέπουν τις πόλεις, τα γήπεδα, τους ανθρώπους, την κουλτούρα, την κοινωνία και παίρνουν χρηστικές πληροφορίες για τη χώρα που θα φιλοξενήσει τις καλύτερες Εθνικές ομάδες του κόσμου.