Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις 17:50, στο Star και φρόντισαν αρκετές ημέρες πριν, μέσω των σατιρικών trailer τους, να προειδοποιήσουν το κοινό για το τι πρόκειται να παρουσιάσουν φέτος στην εκπομπή τους.

Οι δύο παρουσιαστές, όπως αναφέρει η Espresso, ανάμεσα στις βουτιές και τη χαλάρωση, σκέφτηκαν την ιδέα του φετινού τους διαφημιστικού και κουβεντιάζοντας αποφάσισαν να την υλοποιήσουν.

Ντυμένοι ανάλογα με το περιστατικό στο οποίο αναφέρονται, οι παρουσιαστές σατίρισαν τη βάφτιση του γιου του ζεύγους Κουρκούλη Κελεκίδου, την Ειρήνη Μερκούρη που ξέχασε να πληρώσει το ξενοδοχείο των διακοπών της, το πρώτο καβγαδάκι των νεόνυμφων Λιάγκα-Σκόρδα, το show Φλωρινιώτη (όπου ο Φώτης εμφανίζεται ως Γιάννης και η Μαρία ως Αννούλα), αλλά και δύο γριούλες που συμπαραστέκονται στη Νάταλι Θάνου η οποία έχασε το κινητό της.

Μέσα από αυτά οι παρουσιαστές θέλησαν να μας δείξουν τι θα περιλαμβάνει φέτος η εκπομπή «Φώτης Μαρία Live», η οποία στοχεύει σε μια καλή τηλεθέαση για την απογευματινή ζώνη του Star.