Νέοι κύκλοι για τις σειρές του Star από τον Μάρτιο. Τη Δευτέρα 4/3 στις 10:20 ξεκινάει ο καινούριος (8ος) κύκλος του «Φίλοι Για Πάντα» ενώ την Τετάρτη 6/3 στις 21:00 ετοιμαστείτε για τις νέες περιπέτειες της Μπρέντα και της ομάδας της, στις καινούριες ιστορίες του 7ου και τελευταίου κύκλου της σειράς «The Closer».

Στον 8ο κύκλο του «Φίλοι για πάντα», η Μπρουκ πετάει στα ουράνια από ευτυχία.

Ο επικείμενος γάμος της με τον Τζούλιαν έχει αλλάξει τη διάθεσή της για ζωή.

Ο Νέιθαν ετοιμάζεται για τη δεύτερη, ελπίζει και αυτή επιτυχημένη, σεζόν στο NBA ενώ περιμένουν με την αγαπημένη του Χέιλι το νέο μέλος, που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η Χέιλι αισθάνεται να πιέζεται καθώς από τη μια προσπαθεί να στηρίξει την οικογένειά της και από την άλλη να προωθήσει την καριέρα της.

Η ζωή της Κουίν και του Κλέι κρέμεται από μια κλωστή μετά από τη βίαιη επίθεση της Κέιτι, γεγονός που επηρεάζει την οικογένεια και τους φίλους τους.

Ο έβδομος του «Τhe Closer» αφορά στην «αγάπη και την απώλεια».

Όπως είχε ανακοινώσει το δίκτυο TNT, ο 7ος κύκλος είναι ο τελευταίος για την σαγηνευτική αστυνομικό Μπρέντα Λι Τζόνσον και την ομάδα της.

Για να ευχαριστήσει όμως τους φανατικούς της σειράς, το δίκτυο αποφάσισε να προσθέσει ακόμα 6 επεισόδια στα 15, που είχαν αρχικά προγραμματισθεί.

Ο καινούριος αρχηγός Ντελκ, από την αρχή της σεζόν αποφασίζει να κάνει χρήση της δύναμής του με πρώτο στόχο την ομάδα της αναπληρώτριας αρχηγού Μπρέντα.

Ωστόσο, η κόντρα ανάμεσα στην Μπρέντα και στον Ντελκ περνάει σε δεύτερη μοίρα, όταν η οικογένεια του Μπέιλορ, μηνύει την Μπρέντα για τα γεγονότα, που διαδραματίστηκαν στην υπόθεση με τις δολοφονίες των τριών στρατιωτών την προηγούμενη σεζόν…

Το φινάλε του 7ου και τελευταίου κύκλου παρακολούθησαν πάνω από 9 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ.