Έχουμε δει ριάλιτι προγράμματα με γυναίκες που η κάμερα τις παρακολουθεί πριν και μετά από μία πλαστική επέμβαση ή στην πορεία προς το γάμο τους. Στις ΗΠΑ ετοιμάζεται ένα ριάλιτι που τα συνδυάζει και τα δύο!

 Θα λέγεται «Bridalplasty» και η πραγματική έκπληξη επιφυλάσσεται για τον… γαμπρό, που όταν σηκώσει το πέπλο της αγαπημένης του στην εκκλησία θα τη βρει εντελώς μεταμορφωμένη.

Στο ριάλιτι του δικτύου «Ε!» θα συμμετέχουν 12 αρραβωνιασμένες γυναίκες, οι οποίες θα ζουν μαζί σε μία έπαυλη και θα διαγωνίζονται σε θεματικές δοκιμασίες με επίκεντρο το γάμο. Κάθε νίκη σε δοκιμασία θα εξασφαλίζει στη νικήτρια μία… πλαστική επέμβαση από την εναλλακτική «λίστα γάμου» που θα έχει η ίδια συντάξει.

Το παιχνίδι θα εξελίσσεται σε δέκα επεισόδια και κάθε εβδομάδα μία μέλλουσα νύφη θα αποβάλλεται. Η τελική νικήτρια θα αποτελεί μια πραγματική «νύφη-έκπληξη» για τον γαμπρό, ο οποίος θα τη δει κατευθείαν στο ιερό της εκκλησίας (και ενδεχομένως να μην την αναγνωρίσει…).

Οικοδέσποινα του παιχνιδιού θα είναι η Shanna Moakler, πρώην μοντέλο του Playboy.

Το σόου αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται στις 28 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το Reuters. «Οι θεατές θα είναι μάρτυρες στη συγκίνηση αλλά πιθανώς και το σοκ του γαμπρού όταν θα σηκώνει το πέπλο της νύφης και θα την αντικρίζει ουσιαστικά για πρώτη φορά μετά τις ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της», ανακοίνωσε το δίκτυο που θα προβάλλει το ριάλιτι.