Ο Θοδωρής Παπανικολάου είναι από τους σεφ εκείνους που έχουν καταφέρει τα πιάτα τους να είναι αναγνωρίσιμα και μόνο οπτικά στο γαστρονομικά ανήσυχο κοινό. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού κάθε πιάτο του περιγράφεται ως ένας πίνακας ζωγραφικής, με εκπληκτική αρμονία χρωμάτων και ιδέες που σίγουρα ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες.
Οι διαγωνιζόμενοι στο MasterChef 3 έμειναν χθες να τον κοιτούν με το στόμα ανοιχτό όταν, για να στήσει το πιάτο που τους παρουσίασε στο Masterclass, εμφάνισε ένα… πικάπ.
Το χρησιμοποίησε για να κάνει μία τέλεια σπείρα τον πουρέ καρότου και αναμφίβολα κέρδισε τις εντυπώσεις.
Το πιάτο που έδειξε στους μάγειρες του MasterChef έχει την ονομασία «Λαχανόκηπος» και αποτελείται από ραβιόλια φτιαγμένα από λαχανικά.