Το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες το MasterChef 3 με στόχο να επαναλάβει την περσινή επιτυχία. Ωστόσο, τα πράγματα φέτος είναι διαφορετικά καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η φετινή χρονιά μοιάζει να ανήκει στη μυθοπλασία. Άλλωστε, τα ελληνικά σήριαλ έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό που μένει πιστό στο ραντεβού.

Το MasterChef 3, λοιπόν, μπήκε με φόρα και στην πρεμιέρα του έκανε τη μεγάλη ανατροπή, στο δυναμικό κοινό, όπου τερμάτισε πρώτο με 22%. Από κοντά η κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα» που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και δεν χάνουν ραντεβού κάθε βράδυ Δευτέρας και Τρίτης, η οποία τερμάτισε δεύτερη με 21,1%. Αντίθετα, στο κοινό αυτό το Power Of Love τα έχει βρει σκούρα, με αποτέλεσμα να τερματίσει τελευταίο με 13,3%

Στο γενικό σύνολο, πάλι, το «Τατουάζ» του Alpha μοιάζει να είναι ο κυρίαρχος της ζώνης τερματίζοντας πρώτο με 22,7%. Στη δεύτερη θέση φιγουράρει η δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή» με 20,4% και σε απόσταση αναπνοής το «Πέτα τη φριτέζα» με 20,3%.

Αντίθετα, εδώ η πρεμιέρα του MasterChef 3 δεν είχε την ίδια δυναμική κάνοντας τηλεθέαση 16,6%. Όσο για το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ; Τα πράγματα ήταν ακόμη πιο σκούρα, αφού στο γενικό σημείωσε 11,4%.