Έπειτα από 18 χρόνια παρουσίας του στον σταθμό, ο Τάσος Νικολογιάννης αποτελεί εδώ και κάποιες ώρες παρελθόν από τον ΣΠΟΡ FM.

Ο κόσμος που έστρεψε τους δέκτες του στο αθλητικό ραδιόφωνο, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, για να ακούσει την εκπομπή «Reporters», άκουσε τους Κώστα Νικολακόπουλο και Γιώργο Τσακίρη να ανακοινώνουν το τέλος του έμπειρου δημοσιογράφου από τον σταθμό.

Όπως ανακοινώθηκε, αντικαταστάτης του Τάσου Νικολογιάννη θα είναι ο Διονύσης Δεσύλλας. Όπως ανέφερε εκείνος, «αδίκως ο Τάσος απομακρύνεται από τον σταθμό», για να αναφέρει πως πρόκειται για κάποιον που «έχει δώσει τις εξετάσεις του και ως ρεπόρτερ και ως άνθρωπος. Θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι και συνεργάτες».

Με τους δύο άλλους παρουσιαστές να αναφέρουν: «Ήταν 18 χρόνια στον σταθμό ο Τάσος. Εάν ο κόσμος έχει στεναχωρηθεί μια, τα συναισθήματά μας είναι επί δέκα».

Αιτία αυτής της εξέλιξης φέρεται να είναι μια ατάκα του Τάσου Νικολογιάννη στον «αέρα» του σταθμού, στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου, για την υπόθεση Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Συγκεκριμένα, σε συζήτηση για τα δρώμενα στην ΠΑΕ και το εκατομμύριο που η πλευρά Αλαφούζου επιβεβαίωσε πως έβαλε στην ομάδα ο Ταϊλανδός, είπε «το ότι το λέει ο Αλαφούζος, δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας…», με τον Αντώνη Πανούτσο να απαντά «εντάξει, δεν διαφωνώ».