Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τον Γιώργο Τσαλίκη και την αποχώρησή του από την εκπομπή «Δέστε τους», την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είναι το νέο μέλος στην εκπομπή, για την Ελένη Μενεγάκη αλλά αναφέρθηκε και για το θάνατο της γιαγιάς του. «Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν δική μου πρόταση. Όταν συζητήσαμε για ανανεωτικές κινήσεις σκέφτηκα ότι κολλάει με την τρέλα του Νότη, τη χαριτωμενιά της Μαρίας και το δικό μου ιδιαίτερο χιούμορ» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την αποχώρηση του Γιώργου Τσαλίκη από την εκπομπή του Alpha δήλωσε: «Βαρυστομαχιασμένος. Δεν συνηθίζω ξέρετε να τρώω ανθρώπους. Είναι λίγο αστείο γιατί είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που έχουν τη δύναμη να λένε: «Θέλω να φύγει αυτός». Ποτέ δεν θα απαιτούσα να μείνει κάποιος χωρίς δουλειά. Δεν θα έπαιρνα αυτό το βάρος επάνω μου. Θα επέλεγα να φύγω εγώ και να κάνω κάτι άλλο».

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη τόνισε: « Φέτος δεν θέλω να είμαι φάρμακο στην εκπομπή της Ελένης. Θεωρώ ότι η Ελένη είναι πολύ καλά και θέλω να είμαι ένα απεριτίφ, ένα κοκτέιλ cosmopolitan στην εκπομπή» και συνέχισε: « Στη συνάντηση που είχαμε με την Ελένη ήταν θανάσιμα όμορφη, πολύ χαλαρή και με ωραία διάθεση».

Τέλος αναφέρθηκε και στην απώλεια της γιαγιάς του: «Δεν ήθελα ποτέ να μπω στο ρόλο του αφηγητή τέτοιων ιστοριών απώλειας. Όταν ακούς να τις διηγούνται άλλοι, λες: «Σε μένα δεν πρόκειται αν συμβεί ποτέ κάτι τόσο δυνατό και άσχημο» Και σου συμβαίνει και πάλι λες: «Αποκλείεται!». Παθαίνεις το μούδιασμα του αστροναύτη που λέει: «Δεν γύρισα στη γη, είμαι στο φεγγάρι». Θέλοντας και μη η ζωή συνεχίζεται, ο χρόνος κάπως τα πετρώνει όλα και το συναίσθημα αλλάζει μέρα με τη μέρα».

Πηγή: Hello