Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Μια επίλεκτη ομάδα πρακτόρων του FBI διεισδύουν στο δαιδαλώδες μυαλό των πιο επικίνδυνων κακοποιών και τo Shanghai Masters 2018 βρίσκεται σε εξέλιξη. Μια σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τους σημαντικότερους Έλληνες συγγραφείς ενώ ένας Ελληνοαυστραλός κληρονομεί από έναν θείο του μια μεγάλης αξίας μυκονιάτικη έκταση. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Criminal Minds

Vodafone TV on demand Ανακάλυψε και τους 10 κύκλους της αστυνομικής σειράς στο Vodafone TV Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Άλεν Μπερνέρο Πρωταγωνιστούν: Τόμας Γκίμπσον, Σίμαρ Μουρ, Πάτζετ Μπρούστερ, Μάθιου Γκρέι Γκάμπλερ Το Criminal Minds ακολουθεί μια επίλεκτη ομάδα πρακτόρων του FBI που αναλύουν τους πιο διεστραμμένους εγκληματίες της χώρας, προσπαθώντας να διαβάσουν τις επόμενες κινήσεις τους πριν ξαναχτυπήσουν. Ο αναλυτής Τζέισον Γκίντεον και οι ικανοί συνεργάτες του γνωρίζουν πώς να συνθέτουν την προσωπικότητα και να «διαβάζουν» τις σκέψεις μανιακών δολοφόνων, με βάση τη μέχρι τώρα δράση τους. Σκιαγραφώντας το ψυχολογικό προφίλ και διερευνώντας τα κίνητρα που οδηγούν έναν εγκληματία στην πράξη του, επιχειρούν έτσι να προλάβουν το επόμενό του χτύπημα.

Masters in Shanghai

Παρακολούθησε ζωντανά τη διοργάνωση στο Vodafone TV από το κανάλι Eurosport 1 από τις 08:55 To Shanghai Masters 2018 βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους κορυφαίους εκπροσώπους του αθλήματος να δίνουν το «παρών» στη διοργάνωση που ολοκληρώνεται με τον τελικό στις 16 Σεπτεμβρίου και να υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα. Ρόνι Ο’Σάλιβα, Μαρκ Γουίλιαμς, Μαρκ Σέλμπι και Τζον Χίγκινς είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το τουρνουά, που πληρώνει τον μεγάλο του νικητή 200.000 λίρες.

Εποχές και Συγγραφείς – «Τάκης Σινόπουλος»

ΕΡΤ2, 18:30 Η σειρά παρουσιάζει τους σημαντικότερους Έλληνες συγγραφείς, σε σχέση με την εποχή που έζησαν και την ιστορική και κοινωνική συγκυρία, που επηρέασε και διαμόρφωσε το έργο τους.

The Kings of Mykonos

Star, 22:45 Σκηνοθεσία: Πίτερ Ανδρικίδης Πρωταγωνιστούν: Νικ Γιαννόπουλος, Ζέτα Μακρυπούλια, Βινς Κολοσίμο, Δημήτρης Σταρόβας, Μάνος Γαβράς, Γαλήνη Μαρία Τσεβά Διάρκεια: 94′ Ο Στιβ, ένας Ελληνοαυστραλός, κληρονομεί μια παραλία και μια ταβέρνα στη Μύκονο από έναν θείο, τον οποίο δε γνώρισε ποτέ. Αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την άγνοια του μετανάστη, θα ταξιδέψει με τον κολλητό του στη Μύκονο, πιστεύοντας ότι επιτέλους θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!