Το ΧΡΗΜΑ plus κυκλοφορεί σήμερα και αποκαλύπτει.

Στήνουν φορολογικά δικαστήρια

Μετά το Δεκαπενταύγουστο αναμένεται το ραντεβού του υπουργού Οικονομικών με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις φορολογικές δίκες που μένουν «παρκαρισμένες» ακόμη και από το 1997, με αντικείμενο ύψους 40-45 δισ. ευρώ. Θέμα χρόνου η εφαρμογή των προτάσεων του ΔΝΤ, αλλά και της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα, για Ειδικά Οικονομικά Δικαστήρια με αποκλειστικό αντικείμενο την εκδίκαση φορολογικών διαφορών.

Στην Αργεντινή χάθηκαν καταθέσεις! Στην Ελλάδα;

Τα εθνικά προγράμματα εγγύησης καταθέσεων δεν καλύπτουν απόλυτα τους καταθέτες εάν μια χώρα εγκαταλείψει το ευρώ και το νόμισμά της αλλάξει ισοτιμία.

Ώρα μηδέν για ευρωζώνη και Ελλάδα

Η κρίση πλησιάζει σε πολύ επικίνδυνο σημείο και σύμφωνα με αναλυτές και οικονομολόγους, δεν υπάρχει γυρισμός στην Ευρωζώνη. Ή θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η δημοσιονομική ένωση, ώστε να πάψουν οι ανισορροπίες μεταξύ Βορρά και Νότου, ή θα πρέπει να διαλυθεί!

«Μπούμερανγκ» η χημειοθεραπεία

Πλήρη επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του «ΧΡΗΜΑ plus», ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, σχετικά με τους κινδύνους και τις παρενέργειες που έχει η χημειοθεραπεία στους ασθενείς με καρκίνο αδιακρίτως, αποτελεί μελέτη κορυφαίων ερευνητών, σύμφωνα με την οποία η χημειοθεραπεία μπορεί να… βοηθήσει τα καρκινικά κύτταρα να επιβιώσουν και να αυξηθούν!

Τα μυστικά σχέδια για χρεοκοπία εντός του ευρώ!

Οι όροι της νέας διαγραφής ελληνικού χρέους διχάζουν Ευρώπη και ΔΝΤ. Τι κρύβουν οι φήμες για μετάθεση τον Οκτώβριο της κρίσιμης διαπραγμάτευσης για την Ελλάδα. Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς η έγκριση λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας.

ΠΑΣΟΚ: «Μελτέμια» για τη… Βενιζελοποίηση

Ένα ακόμα βήμα για τη «βενιζελοποίηση», όπως την ονομάζουν οι αντιφρονούντες, ή για την «ανασύσταση» του ΠΑΣΟΚ, όπως την θέλουν οι προεδρικοί, έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναθέτοντας την καθοδήγηση της διαδικασίας αναδόμησης του Κινήματος σε 25 «περιφερειάρχες», οι οποίοι θα αποτελέσουν το μάτι και το αυτί της Ιπποκράτους με στόχο το Συντακτικό Συνέδριο του Νοεμβρίου.