Ο Βαγγέλης Δρίσκας εκπαιδεύει τους τηλεθεατές πώς να μαγειρεύουν και να σερβίρουν τέλεια τα κρεατικά στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση», την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να μαγειρέψει κάποιος τέλεια μπριζόλες, ψαρονέφρι και κοτόπουλο.
Φτιάχνει ζουμερές μοσχαρίσιες μπριζόλες με τέλεια αρωματική μεσογειακή μαρινάδα, μία υπέροχη γλυκόξινη σάλτσα με μέλι και μπαλσάμικο για να συνοδέψει ψητό ψαρονέφρι, καθώς και μία σάλτσα κάρυ για το πιο ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου.
Τα πιάτα με κρέας όμως θέλουν και τα κατάλληλα επιδόρπια κι έτσι ,αυτό το Κυριακάτικο τραπέζι περιλαμβάνει τον πιο μοντέρνο σοκολατένιο κορμό με άρωμα καφέ ,αλλά και μια δροσερή κρέμα με φράουλες, μπανάνες και ανανά.