Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Ένας ψυχίατρος προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μετά την αυτοκτονία ενός πελάτη του, ενώ τα προϊόντα της ελληνικής γης και θάλασσας ξεδιπλώνουν τα μυστικά τους. Λίγο μετά τα καλάθια παίρνουν φωτιά με την αναμέτρηση μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της Euroleague, ενώ ένας πιλότος μαχητικών αεροσκαφών αναρωτιέται αν δημιουργεί περισσότερους νέους τρομοκράτες από αυτούς που σκοτώνει. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Huff

Vodafone TV on demand Δες όλα τα season 1-2 της σειράς στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Μπομπ Λόουρι Πρωταγωνιστούν: Χανκ Αζάρια, Πέιτζετ Μπρούστερ, Όλιβερ Πλατ, Μπλέιθ Ντάνερ ojpojΟ Δρ Craig «Huff» Huffstodt, είναι ένας ψυχίατρος του οποίου η ζωή αλλάζει απότομα, όταν ένας 15χρονος αυτοκτονεί στο γραφείο του. Τώρα θα πρέπει να εργαστεί από το σπίτι του, ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται με την ιδιόμορφη οικογένειά του.

Γεύσεις από Ελλάδα

ΕΡΤ2, 15:30 uhuihi Ένα καθημερινό ταξίδι γεμάτο ελληνικά αρώματα και γεύσεις. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους από όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε υλικού.

Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο NOVASPORTS1 στις 19:00

Η κάτοχος του τροπαίου Φενέρμπαχτσε, ψάχνει κόντρα στη «σταχτοπούτα» Ζαλγκίρις την πρόκριση και στον φετινό τελικό της Euroleague, με στόχο να υπερασπιστεί στον μεγάλο τελικό τον τίτλο της. Ο πρώτος ημιτελικός του φετινού Final 4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ μεταδίδεται από το Novasports 1HD, με το πρώτο τζάμπολ να γίνεται στις 19:00.

Drones: Θάνατος από ψηλά

ΣΚΑΪ, 21:00 Σκηνοθεσία: Άντριου Νικόλ Πρωταγωνιστούν: Ίθαν Χοκ, Μπρους Γκρίνγουντ, Τζέικ Αμπέλ, Τζένουαρι Τζόουνς, Ζόι Κράβιτζ Διάρκεια: 102′ ojioj Ένας πιλότος μαχητικών αεροσκαφών αναλαμβάνει καθήκοντα χειριστή drone, δηλαδή τηλεκατευθυνόμενων πολεμικών αεροπλάνων. Επί δώδεκα ώρες καθημερινά, χτυπά τους Ταλιμπάν από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μέσα από μια οθόνη. Τις υπόλοιπες ώρες τις αφιερώνει στην οικογένειά του. Όμως, αυτή η παράδοξη αποστολή αρχίζει να του προκαλεί ηθικά διλήμματα. Μήπως συμμετέχει σε έναν πόλεμο που δεν έχει τελειωμό; Μήπως δημιουργεί περισσότερους νέους τρομοκράτες από αυτούς που σκοτώνει;

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο NOVASPORTS1 στις 22:00

[sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote] Δύο από τα μεγάλα φαβορί, σε ένα ζευγάρι που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και στον τελικό του φετινού Final 4 της Euroleague, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται με φόντο το «εισιτήριο» στον τελικό της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο μεγαθηρίων του ευρωπαϊκού μπάσκετ μεταδίδεται από το Novasports 1HD, με ώρα έναρξης τις 22:00. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!