Ο Βαγγέλης Δρίσκας ανακαλύπτει μικρούς «θησαυρούς» γεύσης από όλη την Ελλάδα, πρωτότυπες συνταγές μαγειρεμένες με τοπικά, αγνά, ελληνικά προϊόντα στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση», την Κυριακή 27 Μαΐου στις 13.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας συγκεντρώνει τα πιο νόστιμα παραδοσιακά υλικά της ελληνικής γης στην κουζίνα του και μας ταξιδεύει γευστικά, στρώνοντας ένα ξεχωριστό Κυριακάτικο τραπέζι με άρωμα Ελλάδας.
Φτιάχνει μια πρωτότυπη συνταγή για ντολμαδάκια με μπακαλιάρο και αρώματα όλης της Μεσογείου, καθώς και λαχταριστές γεύσεις της Λήμνου, μαγειρεύοντας τα παραδοσιακά φλωμάρια με τυρί κασκαβάλι και μια υπέροχη σάλτσα με πιπεριές, αλλά και το πιο αρωματικό σαγανάκι με κασκαβάλι ,μέλι και καρύδια.
Ολοκληρώνει το ταξίδι των γεύσεων γλυκά, απολαμβάνοντας το πιο εύκολο, γρήγορο και λαχταριστό κέικ με πλούσια γεύση αρωματικού μελιού και γαρνιρισμένο με το απόλυτο γλάσο πραλίνας φουντουκιού.