Πολλές εκπλήξεις είχε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται από τη μία στη Μάγκυ και από την άλλη στη μάχη της Γωγώς με τον Τζώρτη.

Εκτός από την επιστροφή των παικτών, για ακόμα μια φορά οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στην κουζίνα και προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τα πιάτα τους.

Ωστόσο, κάποιοι δεν τα κατάφεραν και θα μπουν στην διαδικασία αποχώρησης από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Αυτοί είναι οι: Γωγώ Κωστάκη, ο Τζώρτζης Παπανικολάου και ο Μάριος Βραχάτης.

Από την αρχή του MasterChef είδαμε να δημιουργούνται φιλίες μεταξύ των παικτών. Μία φιλία ήταν αυτή του Τζώρτζη Παπανικολάου με τη Γωγώ Κωστάκη.

Τις τελευταίες μέρες τους παιχνιδιού, η Γωγώ τον κατηγόρησε για διπροσωπία και μάλλον κατάλαβε ότι δεν ήταν καθόλου φίλος μαζί της.

Στη διαδικασία αποχώρησης προ ημερών ο Τζώρτζης μιλούσε συνεχώς υποτιμητικά για την φίλη του, χαρακτηρίζοντας μάλιστα γελοίο το θέαμα.

«Είδα τη Γωγώ ότι δεν ήθελε να προσπαθήσει. Είναι η ώρα της να αποχωρήσει γιατί εάν συνεχίσει και είναι εδώ, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και η κριτική των σεφ θα είναι πιο αυστηρή. Σήμερα ήταν ένα γελοίο θέαμα από τη μεριά της Γωγούς που μαγείρευε.

Δεν άκουγε κανέναν, εγώ δεν ήθελα καν να πάω να βοηθήσω γιατί κι εγώ θα είχα εκτεθεί. Πιστεύω ότι η παθητική στάση που έχει η Γωγώ, γίνεται επειδή δεν έχει κάτι άλλο να δείξει στο MasterChef. Σε περίπτωση που γίνει το αντίθετο και έρθει η Γωγώ στο σπίτι, θα είναι λίγες μέρες ακόμα», έλεγε τότε ο Τζώρτζης μιλώντας στην κάμερα.

Ο διαγωνιζόμενος, μάλιστα, έλεγε στους συμπαίκτες του: «Αυτή εκεί πέρα δεν θα βγάλει κανένα πιάτο. Αυτή η τεχνική που έκανε ήταν πολύ… καλή. Λέγεται γα…ε το υλικό».

Έτσι όταν η Γωγώ έφυγε από το παιχνίδι έριξε την ατάκα – φαρμάκι: «Έχεις ακούσει αυτό που λέει το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια που…να, ένας π…στης και ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο».

Πλέον οι δύο τους θα κονταροχτυπηθούν για την αποχώρηση, καθώς η Γωγώ είναι ανάμεσα σε αυτούς που τελικά επέστρεψαν στο MasterChef, όμως ταυτόχρονα βγήκε και προτεινόμενη για αποχώρηση…

Η επιστροφή των παικτών

Στο χθεσινό επεισόδιο στο MasterChef οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δοκιμάσουν και να βαθμολογήσουν ορισμένα πιάτα, χωρίς όμως να γνωρίζουν ποιοι τα έφτιαξαν.

Οι τρεις διακεκριμένοι σεφ τους ανακοίνωσαν πως τα πιάτα έγιναν από πρώην συμπαίκτες τους και οι τέσσερις με την καλύτερη βαθμολογία θα επιστρέψουν στο σπίτι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την βαθμολογία των παικτών, στο MasterChef επιστρέφουν οι Μάγκυ Ταμπακάκη, Γωγώ Κωστάκη, Βασίλης Χατζόπουλος και Μάριος Βραχάτης.

Η βαθμολογία των πιάτων:

  • Μάγκυ Ταμπακάκη 61β.
  • Γωγώ Κωστάκη 53β.
  • Βασίλης Χατζόπουλος 48β.
  • Μάριος Βραχάτης 46β.
  • Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου 34β.
  • Κωνσταντίνος Σεφερίδης 32β.
  • Νικολέτα Ταβουλάρη 19β.