Βγαίνουν για τα καλά τα μαχαίρια στο MasterChef καθώς στο ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει και μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και αν κερδίσουν να ξαναμπούν.

Οι εναπομείναντες παίκτες στο show καλούνται να πάρουν τον ρόλο του κριτή και βαθμολογήσουν τα πιάτα.

Μάριος Βραχάτης, Νικολέτα Ταβουλάρη, Κωνσταντίνος Σεφερίδης, Βασίλης Χατζόπουλος, Μάγκυ Ταμπακάκη, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου αλλά και η Γωγώ Κωστάκη διαγωνίζονται και διεκδικούν την επιστροφή τους στο  MasterChef.

Σημειώνεται ότι επεισοδιακά αποχώρησε η Γωγώ Κωστάκη.

Η ξανθιά παίκτρια από το Άργος, έχασε από τον Τιμολέοντα με πολύ μικρή διαφορά, καθώς έφτιαξε τα τέσσερα από τα πέντε πιάτα που τους ζητήθηκαν στη δοκιμασία.

Αμέσως μετά όμως έβαλε τα κλάματα, εξέφρασε τα παράπονά της προς πάσα κατεύθυνση και έκλεισε με λίγα… «γαλλικά»:

Μιλώντας στην κάμερα κατά την συνέντευξή της είπε: «Έχεις ακούσει αυτό που λέει το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια που…να, ένας π…στης και ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο»!

Από τους επτά παίκτες που θα μπουν ξανά στο παιχνίδι μόνο οι τέσσερις θα επιστρέψουν μόνιμα και η άφιξή τους φέρνει αντιδράσεις στους συμπαίκτες τους.

Οι νυν διαγωνιζόμενοι του MasterChef δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα με κανέναν πέρα από τη Μάγκυ.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Τσίκιλης ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά: «Το μόνο που μας εκνευρίζει και μας στεναχωρεί είναι που ξαναβλέπουμε τη Μάγκυ».