Πάσχα στον ΑΝΤ1 σημαίνει χαρά, αγάπη, ελπίδα, συγκίνηση και αισιοδοξία. Ένα πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα παίζει μόνο για σας, μείνετε πιστά συντονισμένοι και απολαύστε το στον ΑΝΤ1!

«Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ»
(JESUS OF NAZARETH)

Μεγάλη Τρίτη έως Μεγάλη Πέμπτη στις 21:00, Μεγάλη Παρασκευή στις 21:10 και Μεγάλο Σάββατο στις 23:00. Τη Μεγάλη Εβδομάδα το prime time του ΑΝΤ1 φέρνει την πιο μεγαλοπρεπή θρησκευτική παραγωγή της τηλεόρασης. «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι αναπαριστά τη ζωή του Ιησού από τη γέννηση έως και τη σταύρωση και μας συγκινεί βαθιά σε κάθε προβολή.

«ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ»

Τη Μεγάλη Τρίτη ένα ξεχωριστό Ράδιο Αρβύλα έρχεται στους δέκτες μας. Το top της επικαιρότητας αλλάζει από τη συνηθισμένη θεματολογία και εκπέμπει στο κλίμα των ημερών. Οι τέσσερις συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα θ’ αφήσουν για λίγο στην άκρη τη σάτιρα και θα προσπαθήσουν ν’ αγγίξουν περισσότερο τις καρδιές μας. Απολαυστικοί όπως πάντα έρχονται τη Μεγάλη Τρίτη στον ΑΝΤ1 και κάνουν τη διαφορά!

«ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ»

Μια ιστορία αγάπης και πάθους από την Έµιλι Μπροντέ ζωντανεύει στην κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού έργου της παγκόσμιας λογοτεχνίας την Μεγάλη Πέμπτη στις 10.40.

«FREEDOM WRITERS»

Την Μεγάλη Πέμπτη στις 22:50,  το «Freedom writers» αφηγείται τις ιστορίες νέων ανθρώπων που έχουν μεγαλώσει σ’ ένα επικίνδυνο αστικό περιβάλλον και μιας καθηγήτριας που θέλει να τους δώσει αυτό που έχουν περισσότερο ανάγκη: χώρο για να μιλήσουν.

«ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΑΥΙΔ»
(KING DAVID)

Μεγάλη Παρασκευή στις 10:30

Ο Δαβίδ είναι ένας νεαρός, ταπεινός βοσκός, όταν ο προφήτης Σαμουήλ τον ανακηρύσσει μελλοντικό βασιλιά της χώρας, στη θέση του Σαούλ. Με τη δύναμη της πίστης του στον Θεό και οπλισμένος με μια μόνο σφεντόνα, το μικρόσωμο αγόρι έρχεται αντιμέτωπο με τον τρομερό Φιλισταίο Γολιάθ και καταφέρνει να τον εξοντώσει. Το απρόσμενο αυτό γεγονός και η αυξανόμενη δημοτικότητα του Δαυίδ προκαλούν τον φθόνο του Σαούλ, που τελικά γίνεται ορκισμένος εχθρός του νεαρού Εβραίου. Ο Δαυίδ αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα, για να επιστρέψει πολλά χρόνια αργότερα μετά τον θάνατο του Σαούλ. Τελικά ανακηρύσσεται βασιλιάς των Εβραίων και κατατροπώνει τους Φιλισταίους.

«ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΓΙΑ»
(GOYA’S GHOSTS)

Μεγάλη Παρασκευή στις 22:50

Ο δημιουργός Μίλος Φόρμαν του («Αμαντέους» και «Η Φωλιά του Κούκου»), μας μεταφέρει στην εποχή των Ναπολεόντειων Πολέμων και των τελευταίων χρόνων της Ισπανικής Ιεράς Εξέτασης. Η ταινία αυτή είναι εμπνευσμένη από τα Έργα και τις Ημέρες του μεγάλου Ισπανού εικαστικού Φρανσίσκο Γκόγια.


«ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ»
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Μεγάλη Παρασκευή 01:00

Ο διακεκριμένος δημιουργός παρουσίασε τις πιο αγαπημένες επικές και θρησκευτικές μελωδίες του, που δίκαια τον ανέδειξαν σε συνθέτη της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας. Η συναυλία αυτή συνδυάστηκε ιδανικά με το διπλό ιστορικό και θρησκευτικό μήνυμα της Εθνικής Γιορτής της 25ης Μαρτίου, προσφέροντας όραμα και ανάσα υπερηφάνειας στους δοκιμαζόμενους Έλληνες.

«ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ»
(OVER THE HEDGE)

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής 2006

Μεγάλο Σάββατο στις 13:30

Από τους σκηνοθέτες του «Antz» και του «Οι κότες το’ σκασαν» έρχεται η ξεκαρδιστική αυτή ταινία, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

«ΣΡΕΚ Ο ΤΡΙΤΟΣ»
(SHREK THE THIRD)

Οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής 2007
Μεγάλο Σάββατο στις 21:00

Ο μεγαλόψυχος γίγαντας Σρεκ επιστρέφει με βασιλικές τιμές, σε αυτό το διασκεδαστικό, δεύτερο σίκουελ.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ με τους Γιώργο Μαζωνάκη,Νατάσα θεοδωρίδου και Τάμτα

Το Μεγάλο Σάββατο στις 00:05 ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ φιλοξένησε τρία μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής και ο ΑΝΤ1 σας παρουσιάζει αυτή την ξεχωριστή καλλιτεχνική συνάντηση, μέσα από ένα κεφάτο πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες.

«ΣΠΙΡΙΤ, ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΑΛΟΓΟ»
(SPIRIT: STALLION OF CIMARRON)

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 2002

Κυριακή του Πάσχα στις 13:30

Από τους παραγωγούς του «Σρεκ», έρχεται τώρα το «Σπίριτ», το οποίο οι κριτικοί χαρακτήρισαν ως την καλύτερη ταινία κινούμενων σχεδίων από την εποχή του «Βασιλιά των Λιονταριών». Ο Σπίριτ είναι ένα άγριο άλογο Mustang, που ζει στην αγρία Δύση. Στην περιπλάνησή του θα συναντήσει για πρώτη φορά τον άνθρωπο, αλλά και τον έρωτα στο πρόσωπο της Ρέιν, μιας πανέμορφης φοράδας. Ο πρωταγωνιστής μας, χωρίς να το καταλάβει, θα γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες της άγριας Δύσης.

«ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ»
Κυριακή του Πάσχα στις 21:00

Ακόμα περισσότερα ταλέντα έρχονται στη σκηνή του δημοφιλούς show και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», την Κυριακή του Πάσχα στις 21:00 τα βλέπουμε όλα στον ΑΝΤ1!

MAD SECRET CONCERT: ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
Μουσικό πρόγραμμα
Κυριακή του Πάσχα στις 23:00

Η Έλενα Παπαρίζου, η τραγουδίστρια που εγκαινίασε το θεσμό των μυστικών συναυλιών, επέστρεψε στο stage του 8ου Mad Secret Concert by WHAT’S UP και μάγεψε τους παρευρισκόμενους.

HOL WEB CONCERT: TAMTA

Μουσικό πρόγραμμα
Κυριακή του Πάσχα στις 00:10

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διάσημοι καλλιτέχνες εμφανίζονται ζωντανά στο Internet μέσα από μία σειρά συναυλιών που διοργανώνει το MAD.

«U2 360° LIVE AT TΗΕ RΟSE BOWL»
Συναυλία

Κυριακή του Πάσχα 01:10

Η συναυλία των U2 στο Rose Bowl στα πλαίσια της U2360° Tour ήταν ένα μοναδικό γεγονός. 97.000 θεατές είδαν το group live εκείνο το βράδυ στο μεγαλύτερο show που παρουσίασαν ποτέ. Παράλληλα, αμέτρητοι θαυμαστές τους απ’ όλο τον κόσμο τους παρακολούθησαν σε απευθείας μετάδοση μέσω του Υoutube.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη συναυλία που μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο και άγγιξε την πρώτη κιόλας εβδομάδα τους 10.000.000 επισκέπτες.

«Πρωινό ΑΝΤ1»

Δευτέρα του Πάσχα στις 07:00

Ο Γιώργος Παπαδάκης μας εύχεται «Χρόνια Πολλά» και ο Χρήστος Φερεντίνος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας φέρνουν μοναδικές εκπλήξεις στο εορταστικό Πρωινό ΑΝΤ1! Στην παρέα τους οι ηθοποιοί: Σπύρος Σπαντίδας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Σπύρος Πούλης από την παράσταση «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω», αλλά και η Τζέσσυ Παπουτσή. Χορός και πολύ τραγούδι από τον Γιώργο Μαργαρίτη, τη Δευτέρα του Πάσχα μόνο στο Πρωινό ΑΝΤ1!

«Με το Δεξί»

Τρίτη του Πάσχα στις 22:00

Το «Make a Wish» πραγματοποιεί την ευχή του 4χρονου Δημήτρη να γνωρίσει τον Σπύρο Σούλη και να βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας του, να φτιάξουν ένα όμορφο σπίτι, σε μια οικογένεια που το έχει ανάγκη! Έτσι, όλοι μαζί συναντιούνται στον Πειραιά για να γκρεμίσουν και να χτίσουν ξανά το σπίτι της οικογένειας Γεωργαντή.

Η πενταμελής οικογένεια που κατοικεί εκεί, αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Επιπλέον, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες είναι αναγκασμένοι να ζουν αυτοί οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα άσχημες. Ο μικρός Δημητράκης θα δώσει το σύνθημα για την αρχή του γκρεμίσματος με τη σφυρίχτρα του Σπύρου και η μεταμόρφωση του σπιτιού θα ξεκινήσει.