Ο μεγάλος νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε σήμερα στην Ελεονώρα Μελέτη και για τη σχέση που είχε με την Ευρυδίκη, μιας και είχαν μείνει οι δυο τους στο τέλος του παιχνιδιού. Αναφέρθηκε βέβαια και στα σκαμπανεβάσματα που είχαν οι δυο τους στα προσωπικά τους κατά τη διάρκεια των εβδομάδων που παρέμειναν στον Άγιο Δομίνικο.

«Η Ευρυδίκη είναι τούρμπο», σχολίασε χαμογελώντας ο Ντάνος, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «μπορεί να παρασύρθηκε, ίσως είναι και λίγο υπερβολικό αυτό που λέω όμως. Επειδή η Ευρυδίκη είναι μεγάλο κορίτσι, ας πούμε ότι επηρεάστηκε από την αρνητικότητα που είχαν απέναντί μου. Κάποιοι λιγότερο, κάποιοι περισσότερο, έβγαζαν μία αρνητικότητα απέναντί μου. Όταν πρέπει να συμβιώσεις με έναν αριθμό ανθρώπων και μετά να πρέπει να ψηφίσει και κάποιους για να αποχωρήσουν θα ψηφίσεις αυτόν που δεν είναι τόσο κοντά σου. Εγώ λοιπόν ήμουν αυτός ο άνθρωπος για πολλούς στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως ο Χρανιώτης είχε δίκιο όταν είπε κάποια στιγμή πως «είναι ωραία να βρίσκεις το εξιλαστήριο θύμα», εννοώντας πως πολλοί βολεύτηκαν βρίσκοντας σε εκείνον.

Ο Ντάνος μίλησε και για τους ανθρώπους με τους οποίους ήρθε πιο κοντά: «Ήρθα κοντά με Χρανιώτη, Σπαλιάρα, Μπο και Ευρυδίκη. Οι άλλοι ήταν σα να μην υπήρχαν».