Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έφτασε στην πηγή του τελικού του Survivor αλλά νερό δεν ήπιε. Σήμερα στην εκπομπή Survivor Πανόραμα μίλησε για όλους και για όλα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Για αυτά που τον ενόχλησαν, για τα πράγματα που τον εκνεύρισαν αλλά και τα ζητήματα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του δύσκολου παιχνιδιού.

Αρχικά λοιπόν ο Κωνσταντίνος σχολίασε πως «στην αρχή ήθελα να διώξω τον Τσανγκ, μου έσπαγε τα νεύρα. Ήθελα να βρω ένα τρόπο να τον ψηφίσω να φύγει, μιλούσε πολύ. Η Ελένη Δάρα ήταν στην αρχή υστερική με την καθαριότητα. Η μετέπειτα πορεία της ωστόσο έδειξε πως αν κάτσεις να μιλήσεις μαζί της είναι άτομο που έχει να σου δώσει πάρα πολλά».

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αλλά και στα προβλήματα με τις λιποθυμίες που αντιμετώπισε: «Φοβόμουν την πείνα γιατί είμαι ένας άνθρωπος που τρώω ανά τρεις ώρες. Στα κάστινγκ πήγαινα με τα ταπεράκια μου. Και όντως αυτό με δυσκόλεψε. Είμαι υποτασικός και έχω και τάσεις υπογλυκαιμίας. Ένα πρωί μετά την πρώτη εβδομάδα μαύρισαν τα πάντα. Την πρώτη φορά που συνέβη έπεσα δίπλα από, ένα κούτσουρο. Παραλίγο να σπάσω το κεφάλι μου. Μου το είπαν η Ελένη και η Κολιδά. Τη δεύτερη φορά είχα και σπασμούς και τις δύο φορές δεν κατάλαβα τίποτα».