Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει μείνει μόνος στην ομάδα των «Διασήμων». Σε «μια έκρηξη μάλλον πραγμάτων που είχα μέσα μου», όπως ανέφερε ο ίδιος, αποφάσισε να μη μαγειρέψει και να βάλει φωτιά στο στέγαστρο.

«Η αλήθεια είναι ότι ετοίμασα τη φωτιά για να φτιάξω ένα ρύζι. Αλλά πρέπει να σας εκμυστηρευτώ ότι αυτό το στέγαστρο με ενοχλούσε πάρα πολύ καιρό. Και γιατί ήταν κοντό και για πολλούς άλλους λόγους. Κι αποφάσισα να μη φάω ρύζι.

agg

Έκανα λίγο μεγαλύτερη τη φωτιά. Κάποιες φορές λες καλύτερα να μη φάμε, πάμε για χορό. Επειδή δεν είχα ούτε μουσική, ούτε παρέα για να χορέψω. Χόρεψα το χορό της φωτιάς. Μου αρέσει η φωτιά. Μου αρέσει να βάζω φωτιές. Ήταν μια έκρηξη μάλλον πραγμάτων που είχα μέσα μου. Όσον αφορά στον καναπέ δεν ήταν τόσο βολικός. Και στο στέγαστρο από τη μία έβρισκα συνέχεια, οπότε αποφάσισα να μη φάω σήμερα και να κάνω λίγο πιο άνετη την αυλή μου.

Ακολουθεί η καλύβα. Δεν θα αφήσω τίποτα! Δεν θα αφήσω τίποτα γιατί πραγματικά είναι ένα φιλόξενο μέρος που έζησα και ωραίες και άσχημες στιγμές, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι. Θέλω να γυρίσω σπίτι και στην οικογένεια μου», ανέφερε ο παίκτης μια ανάσα πριν από το τέλος του παιχνιδιού.