Ενώ όλοι κάνουν τις βουτιές τους στα κρυστάλλινα νερά των νησιών μας, εκείνη βρίσκεται στις επάλξεις και το χαίρεται! «Είναι όμορφα να παρουσιάζω την ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, ενώ οι άλλοι είναι σε διακοπές» είπε χαρακτηριστικά η Μάριον Μιχελιδάκη. Η Μάριον είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» στο πλευρό του Δημήτρη Σκάλκου και το απολαμβάνει.

«Πήγα διακοπές τον Ιούλιο και επέστρεψα στο πρωινό του Σαββατοκύριακου (σ.σ.: η εκπομπή προβάλλεται 7.00-10.00 το πρωί) με τον Δημήτρη και μια πολύ ωραία ομάδα. Θεωρώ ότι δουλεύουμε πάρα πολύ σωστά και υπεύθυνα. Είναι μια εκπομπή που “τρέχει” εδώ και έξι χρόνια και με πολλή χαρά δέχτηκα να τη συμπαρουσιάζω. Όλοι βάζουμε τα δυνατά μας».

Η Μάριον δεν μένει εκεί. Για τη νέα σεζόν δεν έχει κατασταλάξει στο τι είδους εκπομπή θα παρουσιάσει και πού ακριβώς θα βρίσκεται. «Για την επόμενη σεζόν συζητάω διάφορα πράγματα, αλλά δεν μπορώ -προς το παρόν- να πω τίποτα. Η αλήθεια είναι πως το κομμάτι της ενημέρωσης με ενδιαφέρει ιδιαίτερα».

Πηγή: Espresso