Μεγάλη ένταση την ώρα του αγωνίσματος στο στρατόπεδο των Διασήμων με την Ευρυδίκη να γίνεται έξαλλη μετά από μία κρισιμη νίκη με το γεγονός ότι δεν την άφηναν να ηρεμήσει. Ο Ντάνος φώναζε σε κάθε Διάσημο την ώρα που έπαιζαν κάτι που δημιούργησε εκνευρισμό. Τα νεύρα είχαν τεντωθεί από νωρίς με τις ήττες στις προσωπικές μάχες που είχαν οι Διάσημοι με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Αγγελόπουλο που έχασε ένα «δικό» του παιχνίδι και εκνευρίστηκε φεύγοντας μακριά από τον πάγκο της ομάδας βρίζοντας.

SURVIVOR

H Ευρυδίκη σε μία συγκλονιστική μάχη με τη Σάρα κέρδισε δύσκολα, έκανε το 9-9 και μετά ήθελε να ηρεμήσει ενώ όλοι έπεσαν πάνω της να πανηγυρίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν η παίκτρια να εκραγεί και να φύγει μακριά ενώ Μπο και Ντάνος λογόφεραν με αποτέλεσμα τα δοχεία του νερού να ίπτανται στον αέρα από τα πολλά νεύρα.

SURVIVOR

Τελικά νικητές ήταν οι Διάσημοι με έπαθλο την παρακολούθηση του πρώτου ημιτελικού του Champions League μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο.

survivor

Νωρίτερα ένταση υπήρξε και μεταξύ των Μαχητών αλλά όχι στον ίδιο βαθμό με τον μισθοφόρο να λογομαχεί με τον Σπαλιάρα. Ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν το δεύτερο ζευγάρι. Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε ένα λάθος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος του φώναζε, αλλά εκείνος έδειχνε να μην ακούει.

Μετά το τέλος, που ο Γιάννης Σπαλιάρας έχασε ο Κώστας του έβαλε τις φωνές.