Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν είναι πλέον παίκτης τον «Διάσημων» αφού τα πράγματα άλλαξαν πλέον στο Survivor μετά την ψηφοφορία της πρώην ομάδας του, που τον έστειλαν στην αντίπαλη ομάδα των «Μαχητών».

Οι πρώτες στιγμές του στην άλλη παραλία μόνο θετικές είναι, καθώς φαίνεται πως ο ίδιος προσαρμόστηκε άμεσα στα νέα δεδομένα, ενώ και οι νέοι συμπαίκτες του τον υποδέχτηκαν με χαρά.

 

Ο ίδιος δήλωσε πως του αρέσει να βρίσκεται στο νέο του σπίτι καθώς όπως επεσήμανε και τα κορίτσια αλλά και τα αγόρια των «Μαχητών» είναι ευχάριστα και γλυκύτατα τα οποία μάλιστα φάνηκαν να είναι ιδιαίτερα χαρούμενα στην παρέα του γνωστού ηθοποιού. Ο πρώην «Διάσημος» δεν δίστασε να δείξει και κάποιες πρακτικές στόχευσης για τα αγωνίσματα στον Ορέστη Τσανγκ όπου όπως δήλωσε «αγχώνεται την ώρα τωναγωνισμάτων».

Με το «καλημέρα» φάνηκε να προσαρμόζεται ο Γιάννης Σπαλιάρας στη νέα του ομάδα και μάλιστα δεν άργησε να ρίξει και μερικές ατάκες φωτιά.

«Θέλω να κοιμούνται όλες οι γυναίκες μαζί μου, αντί για τον Κώστα», είπε στις Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Σάρα Εσκενάζη, προκαλώντας το γέλιο.

srvvpo5

srvvpo7

Δείτε το βίντεο με το πρώτο βράδυ του Γιάννη Σπαλιάρα στην παραλία των «Μαχητών».