Η τηλεοπτική ανομβρία της νέας χρονιάς όσον αφορά τη μυθοπλασία οδηγεί πολλούς ηθοποιούς ν’ ανοίξουν πανιά για την κυπριακή αγορά, που εξακολουθεί να υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τους Έλληνες τηλεστάρ.

Πρωταγωνιστές που μέχρι χθες θεωρούνταν από τα πλέον γερά χαρτιά της ελληνικής αγοράς έχουν κλείσει συνεργασία με κυπριακά κανάλια, ενώ ορισμένοι ήδη έχουν ξεκινήσει και γυρίσματα.

Παναγιώτης Μπουγιούρης, Μέμος Μπεγνής, Γιάννης Τσιμιτσέλης αλλά και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δέχθηκαν την πρόκληση «απαντώντας» στην οικονομική κρίση που χτυπάει τα ελληνικά κανάλια. Μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν εκτός, υπέγραψαν συμβόλαια στη Μεγαλόνησο ρίχνοντας αρκετό νερό στο κρασί τους.

Η αγορά στην Κύπρο είναι πολύ πιο μικρή και εξυπακούεται ότι τα κασέ είναι πιο χαμηλά. Άλλωστε, με τα σημερινά δεδομένα στη χώρα μας η ψαλίδα πλέον έχει κλείσει κατά πολύ.

Στις «Σειρήνες» της κυπριακής αγοράς είναι έτοιμοι να ενδώσουν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μιχάλης Μαρίνος, Τόνυ Δημητρίου, αλλά και η Μαρία Λεκάκη. Οι γνωστοί ηθοποιοί βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στην κωμική σειρά «Αλλού ξημερώνει».

Πηγή: Espresso