Βραδιά κατάλληλη για τους φίλους του σινεμά η σημερινή, αφού το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ταινίες, κατάλληλες για κάθε γούστο. Το βραβευμένο με 6 όσκαρ «Φόρεστ Γκαμπ» δείχνει τη ζωή ενός ανθρώπου με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, που όμως καταφέρνει σπουδαία πράγματα. Λίγο μετά, τη σκυτάλη παίρνει η δραματική ταινία «Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα», που φέρει την υπογραφή του Ρομάν Πολάνσκι, ενώ τέλος το Star προβάλλει μια από τις πιο γνωστές ταινίες του Τιμ Μπάρτον, τον «Σκαθαροζούμη»!

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΑΜΠ

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζιμέκις
Πρωταγωνιστές: Τομ Χανκς, Ρόμπιν Ράιτ Πεν, Γκάρι Σινίζ, Μίκελτι Γουίλιαμσον, Σάλι Φιλντ

Η πορεία της ζωής του Φόρεστ Γκαμπ, ενός ανθρώπου με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, που «συμμετείχε» όμως σε μερικά από τα πιο σπουδαία γεγονότα που επηρέασαν την εξέλιξη των ΗΠΑ, από τα τέλη της δεκαετίας του 50 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’70. Ο Φόρεστ Γκαμπ συναντήθηκε με τον Eλβις Πρίσλεϊ, με τον Λίντον Τζόνσον, με τον Ρίτσαρντ Νίξον, πολέμησε στο Βιετνάμ και τελικά κατάφερε να γίνει πλούσιος και διάσημος. Μόνο που ο ίδιος ήταν πνευματικά καθυστερημένος για να συνειδητοποιήσει τη σημαντικότητα των πράξεών του!
STAR, 22.00

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Σκηνοθεσία: Ρομάν Πολάνσκι
Πρωταγωνιστές: Χιου Γκραντ, Κριστίν Σκοτ Τόμας, Εμμανουέλ Σενιέ, Πίτερ Κογιότ

Ο Νάιτζελ κι η Φιόνα είναι ένα καταπιεσμένο ζευγάρι Εγγλέζων, που αποφασίζουν να κάνουν μια υπερπολυτελή κρουαζιέρα στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Στο πλοίο γνωρίζονται με τον ανάπηρο Όσκαρ και την όμορφη γυναίκα του Μίμι, οι οποίοι θα τους σαγηνεύσουν αρχικά αλλά θα τους τρομάξουν στη συνέχεια με τις καθηλωτικές περιγραφές των ερωτικών τους περιπετειών. Πριν το ταξίδι φθάσει στο τέλος του, οι δυο τους θα γίνουν άθελά τους συμμέτοχοι σε μια αισθησιακή πλάνη με απρόβλεπτο φινάλε.
Σινέ/Σπορ+, 23.00

Ο ΣΚΑΘΑΡΟΖΟΥΜΗΣ
Σκηνοθεσία:Τιμ Μπάρτον
Πρωταγωνιστές: Μάικλ Κίτον,Τζίνα Ντέιβις,Αλεκ Μπόλντουιν,Γουινόνα Ράιντερ,Κάθριν Ο’ Χάρα,Τζέφρι Τζόουνς

Η Μπάρμπαρα κι ο Ανταμ έχουν μόλις αγοράσει μια υπέροχη, εξοχική βίλα αλλά δεν προλαβαίνουν να την χαρούν, γιατί πέφτουν θύματα τροχαίου. Γρήγορα, όμως, επιστρέφουν και εγκαθίστανται εκεί ως φαντάσματα! Στο μεταξύ, το σπίτι πωλείται στους Ντίτζ που έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια για το οίκημα… Η ταινία απέσπασε Οσκαρ Καλύτερου Μακιγιάζ.
STAR, 03.00