Το τηλεοπτικό πρόγραμμα απόψε περιλαμβάνει μια περιπέτεια του Φρανκ Μάρσαλ, εναλλακτικά οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη δεύτερη ταινία με τις περιπέτειες του Ace Ventura.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ACE VENTURA 2 – ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ
Σκηνοθεσία: Στηβ Έντεκερκ
Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Ίαν Μακνίς, Σάιμον Κάλλοου

Ο Έις Βεντούρα έχει να φέρει σε πέρας μια πολύ σημαντική αποστολή. Πρέπει να ταξιδέψει μέχρι την Αφρική με τον εξερευνητή Φάλτον Γκρίνγουολ και να βρει την ιερή νυχτερίδα. Διαφορετικά θα ξεσπάσει ένας τραγικός πόλεμος ανάμεσα στις φυλές Γουαχότο και Γουαχάκι τον οποίο μόνο το ιερό πτηνό μπορεί να αποτρέψει. Βέβαια η επέμβαση του Έις Βεντούρα θα περιπλέξει την κατάσταση.
ALTER, 21.00

CONGO
Σκηνοθεσία: Φρανκ Μάρσαλ
Παίζουν: Λόρα Λίνεϊ, Ντίλαν Γουόλς, Τιμ Κάρι

Μια ομάδα επιστημόνων ξεκινά για ένα σαφάρι στην καρδιά του Αφρικανικού Κόνγκο. Ανάμεσά τους είναι η Δρ. Κάρεν Ρος, πρώην πράκτορας της CIA, η οποία εργάζεται τώρα για έναν πανίσχυρο όμιλο τηλεπικοινωνιών, ο Δρ. Πίτερ Έλιοτ, ειδικός στα πρωτεύοντα θηλαστικά, ο εκκεντρικός, μυστηριώδης Χέρκεμερ Χομόλκα, και τέλος ο οδηγός τους, Μονρόε Κέλι, που γνωρίζει τον τόπο απ’ έξω κι ανακατωτά. Στην παρέα συμμετέχει και η Έιμι – η πανέξυπνη θηλυκή γορίλας του Δρ. Έλιοτ. Το κάθε μέλος της αποστολής βρίσκεται εκεί για τους δικούς του λόγους: η Δρ. Ρος αναζητεί τον αγνοούμενο πρώην μνηστήρα της και το πειραματικό όπλο που είχε στην κατοχή του όταν εξαφανίστηκε. Ο Χομόλκα ψάχνει για μια μυθική πολιτεία, που λέγεται πως κρύβει τα αδαμαντωρυχεία…
ANT1,23.10