Το τηλεοπτικό πρόγραμμα σήμερα ικανοποιεί τόσο τους άντρες, όσο και τις γυναίκες. Το «Τάνγκο και Κας» με τους σκληρούς Σιλβέστερ Σταλόνε και Κερτ Ράσελ είναι ό,τι πρέπει για τους άντρες, ενώ οι «Ξανθοί μπελάδες» με πρωταγωνίστρια της Πάμελα Άντερσον υπόσχεται άπειρες στιγμές γέλιου.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΤΑΝΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΣ
Σκηνοθεσία: Αντρέι Κοντσαλόφσκι
Πρωταγωνιστές: Σιλβέστερ Σταλόνε, Κερτ Ράσελ, Τέρι Χάτσερ, Τζακ Πάλανς

Ο Ρέι Τάνγκο φορά ακριβά ρούχα, είναι μπον βιβέρ και τον περισσότερο καιρό μιλά στο κινητό με τον χρηματιστή του. Αντίθετα, ο Γκάμπριελ Κας θυμίζει ακόμη οργισμένο έφηβο, με το ανέμελο στιλ του και την άξεστη συμπεριφορά του. Παρόλα αυτά οι δυο τους αποτελούν το πιο «αποτελεσματικό» ντουέτο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λος Άντζελες, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του Ιβ Περέζ. Ο τελευταίος κάνει εμπόριο ναρκωτικών και οι Τάνγκο και Κας αποτελούν σοβαρή απειλή για τις παράνομες δραστηριότητές του. Προκειμένου να εξαφανίσει τους «εχθρούς» του από την ενεργό δράση, βάζει σε εφαρμογή ένα πανούργο σχέδιο. Καταφέρνει να ενοχοποιήσει τους δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα να κατηγορηθούν για φόνο, να φυλακιστούν και να βρεθούν ανάμεσα σε κρατούμενους, που οι δύο αστυνομικοί έχουν κλείσει εκεί μέσα.
STAR, 22.00

ΞΑΝΘΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ
Σκηνοθεσία: Ντιν Χάμιλτον
Πρωταγωνιστές: Πάμελα Άντερσον, Ντενίζ Ρίτσαρντς, Εμανιουέλ Βογιέρ

Η Ντι και η Ντον είναι δύο νόστιμες ξανθές, που προτιμούν τα ροζ και διαθέτουν δείκτη νοημοσύνης λίγο περισσότερο από αυτόν μιας πλαστικής κούκλας Barbie. Οι ζωές τους διασταυρώνονται τυχαία και αποφασίζουν να πιάσουν δουλειά ως χορεύτριες στριπτίζ σε ένα τοπικό club. Θα προκύψει όμως να τις θεωρήσουν κατά λάθος τρομοκράτισσες. Τα πράγματα θα μπλέξουν ακόμα περισσότερο, καθώς μια ομάδα αστυνομικών τις ακολουθεί συνεχώς χωρίς να τις αφήνει σε ησυχία. Η Ντι και η Ντον πρέπει να απαλλαγούν οπωσδήποτε από αυτούς, αλλά και να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από αυτό το μπέρδεμα…
ALPHA, 22.00