Στο κανάλι του Αμαρουσίου όλοι περιμένουν την τελευταία και οριστική σύσκεψη για το νέο πρόγραμμα, καθώς ελάχιστα πλέον μπορούν να κοπούν από το κόστος των παραγωγών. Οπότε, αν πρέπει να μπει κι άλλο μαχαίρι, θα κοπούν πλέον ολόκληρες εκπομπές.

Όπως αναφέρει η Espresso μεγάλο ερώτημα παραμένει η πρωινή ζώνη, από τη μορφή της οποίας κρέμονται πολλά πρόσωπα. Το δίδυμο της infotainment ζώνης Σπύρος Χαριτάτος, Γιώργος Καραμέρος ξέρουν ήδη πως δεν θα είναι παρουσιαστές της εκπομπής.

Μένει να αποδειχθεί αν θα δεχθούν πρόταση για άλλου είδους εκπομπή στο κανάλι ή επιστροφή στο ρεπορτάζ. Η Ευγενία Μανωλίδου θέλει και τη θέλουν στον ΑΝΤ1, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν βρεθεί σόου και αν αυτό θα ενταχθεί τον Νοέμβριο στο πρόγραμμα.

Για τη Ζέτα Μακρυπούλια, αγαπημένο παιδί του καναλιού, το project έχει ήδη εγκριθεί. Είναι ο τρίτος κύκλος του «Dancing with the stars». Θα πρωταγωνιστήσει όμως και σε σειρά, όπως της είχαν υποσχεθεί;

Όσο για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που πάγωσε τον περασμένο Απρίλιο, παραμένει παγωμένο, με τον Χρήστο Φερεντίνο επίσης στην αναμονή της τελευταίας εντολής.

Σε αναμονή βρίσκεται και η Νάντια Μπουλέ, η οποία μέχρι στιγμής έχει περάσει τη δοκιμασία των δοκιμαστικών για πρωινή εκπομπή αλλά παραμένει ξεκρέμαστη.

Είναι ενδεικτικό της κατάστασης ότι το δίδυμο της φάρσας Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος περιμένουν το concept που θα εγκρίνει ο ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. Και αν αυτό δεν συμβεί, ένας από τους δύο θα αξιοποιηθεί σε άλλη εκπομπή.