Συντροφιά στην καλοκαιρινή ξηρασία θα μας κρατήσουν οι τουρκικές σαπουνόπερες, που ετοιμάζουν θερινή απόβαση σε ΑΝΤ1 και Alpha. Το κανάλι της Κάντζας ετοιμάζεται να εντάξει στο πρόγραμμά του τα νέα επεισόδια της σειράς «Το αγιάζι του έρωτα», το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται το χειμώνα αλλά σταμάτησε κάπως απότομα.

Το σίριαλ θα ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου ή στις 4 Ιουλίου και θα πάρει τη θέση των «Οικογενειακών Ιστοριών», δηλαδή στις 6 το απόγευμα. Τις πρώτες μέρες θα παρακολουθήσουμε τα πρώτα επεισόδια σε μορφή τηλεταινίας ώστε να θυμηθούν οι τηλεθεατές την αρχή της σειράς.

Ο ALPHA έχει εξασφάλισε επίσης την καινούργια σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κιβάντς Τατλιτούγ και που έχει τον τίτλο Menekşe ile Halil, που σημαίνει η «Μενεξέ και ο Χαλίλ». Το σίριαλ θα προβάλλεται στις 8, στη θέση του «Κάτι ψήνεται».

Από την άλλη μεριά, ο ΑΝΤ1 έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλει την σε επανάληψη καθημερινά στις 5 το «Κισμέτ», ενώ έχει τα δικαιώματα για τις σειρές «Εζέλ» και «Ask I Memmou» τα οποία ίσως να προβληθούν τον Αύγουστο.