Στους αγώνες της 5ης αγωνιστικής των play-off επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων απόψε με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου την ΑΕΚ. Εναλλακτικά, το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την ταινία «15 λεπτά» με το Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναμετρώνται για την 5η αγωνιστική των Play Off της Superleague. Με νίκη οι πράσινοι ξαναμπαίνουν γερά στη «μάχη» της πρωτιάς, διαφορετικά ο ΠΑΟΚ αποκτά ισχυρότατο προβάδισμα για αυτήν.
NOVASPORTS1, 20.30

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΕΚ
Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΚ αναμετρώνται για την 5η αγωνιστική των Play Off της Superleague. Η «μάχη» για την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και για τα άλλα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» μαίνεται.
NOVASPORTS2, 20.30

15 ΛΕΠΤΑ
Σκηνοθεσία: Τζον Χέρζφελντ
Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Έντουαρντ Μπερνς, Κίλσι Γκράμμερ, Έιβερι Μπρουκς

Ένας ντετέκτιβ του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ενώνει το ερευνητικό του δαιμόνιο με έναν επιθεωρητή της Πυροσβεστικής προκειμένου να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης δυο κακοποιούς που βιντεοσκοπούν τις παράνομες δραστηριότητές τους για να κατακτήσουν το χώρο των μίντια. Η δράση συναντά τα φώτα της δημοσιότητας, εμπλέκοντας τους πάντες σ’ένα ύπουλο παιχνίδι.
ALPHA, 21.00