Από το Real taste & style που κυκλοφορεί με τη Real news αυτή την Κυριακή δε λείπει τίποτε! Ούτε η βαθιά ριζωμένη ελληνική παράδοση ούτε και οι νέες γαστρονομικές τάσεις.

Ο Αγιορείτης μοναχός πατέρας Επιφάνιος της μονής Μυλοποτάμου παραχωρεί αγιορείτικες συνταγές που κλείνουν μέσα τους μαεστρία και μαγειρική τέχνη και μοιράζεται τις σκέψεις του για τη μαγειρική, τονίζοντας ότι η φροντίδα του φαγητού είναι η «κορυφαία εκδήλωση αγάπης».

Η αυθεντική ελληνικότητα εκφράζεται και με τις γλυκιές νηστίσιμες πίτες από τα Μέγαρα, τη Μικρά Ασία, την Τήνο ή την Ηλεία.

Ακόμη, θα βρείτε πρωτότυπες συνταγές για σαλάτες με θαλασσινά που μπορείτε να τις δοκιμάσετε και κατά την περίοδο της Σαρακοστής, αλλά και τηγανόψωμα από τη γραφική Βαρβίτσα.

Δε θα μείνουν παραπονούμενοι ούτε όσοι δεν νηστεύουν, με συνταγές καθημερινές, εύκολες και πάνω από όλα νόστιμες, όπως κοτόπουλο φούρνου με μπίρα ή μοσχαράκι με σάλτσα καρότο και πουρέ με ελαιόλαδο αλλά και κερκυραϊκό σοφρίτο από το καταξιωμένο εστιατόριο Φιλίππου.

Ο διάσημος Γάλλος chef Jean Michel Lorain, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, παρουσιάζει ιδιαίτερα γλυκά-μπουκιές με έμπνευση από αρωματικά βότανα.

Σε αυτό το πρώτο τεύχος της άνοιξης, ενημερωθείτε για δύο διεθνείς τάσεις: τη μοριακή κουζίνα, που για όσους δεν ξέρουν ή δεν έχουν δοκιμάσει, θα πάρουν μια πρώτη της … γεύση αλλά και τα tea parties που κάνουν θραύση στους κύκλους διασήμων παγκοσμίως. Ενημερωθείτε για τα γαστρονομικά νέα και φεστιβάλ, πάρτε ιδέες για «νόστιμες» αγορές και εντρυφήστε στα ξινόμαυρα κρασιά που τόσο καλά συνοδεύουν ελληνικά πιάτα.

Αυτή την Κυριακή με τη Real news.

Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού…