Οι τηλεθεατές της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 «αποχαιρέτησαν» χτες τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ, καθώς προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Χίλιες και Μία Νύχτες». Το τούρκικο σίριαλ είχε αίσιο τέλος με το ζευγάρι να ανταμώνει ξανά, παρά την αρχική απόφαση της Σεχραζάτ να παντρευτεί τον Ενγκίν!

Κι ενώ το κοινό πίστευε ότι ο Κερέμ και η Μπενού θα χωρίσουν λίγο πριν η Μπενού πετάξει για Αμερική, ο Κερέμ μπήκε στο αεροπλάνο και κάθισε στη διπλανή θέση, αναχωρώντας με την αγαπημένη του προκειμένου να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους!

Νωρίτερα ο Κερέμ είχε αποκαλύψει στη Σεχραζάτ όλη την αλήθεια για το μυστικό της και ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από την εταιρεία. Μάλιστα, ο Ονούρ τον «συνέλαβε» την ώρα που μάζευε τα πράγματά του από το γραφείο και οι δύο άνδρες είπαν «αντίο» δίνοντας τα χέρια.

Ο Αλί Κεμάλ και ο Γκάνι κατάφεραν να ξεμπερδέψουν με τη φυλακή όπου βρέθηκαν για κλοπή και παρά την άρνηση του Μπουρχάν να τους δώσει τον δικηγόρο του για να τους βοηθήσει.

Η Σεχραζάτ ντύθηκε νυφούλα, όμως, ο μικρούλης Καν έμελε να αλλάξει τα πάντα. Την ώρα που εκείνη ετοιμαζόταν για το δημαρχείο, εκείνος το έσκασε και πήγε στο σπίτι του Ονούρ! Ο πρωταγωνιστής τον πήρε αγκαλιά και, μαζί με την Νιλουφέρ, εμφανίστηκε στο δημαρχείο, όπου ο γάμος της Σεχραζάτ με τον Ενγκίν ήταν σε εξέλιξη…