Τα ραδιόφωνα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα, ενισχύουν τη διοικητική τους ομάδα, αναβαθμίζοντας δύο καταξιωμένα στελέχη τους, την Δέσποινα Κρητικού και την Μαργαρίτα Λοΐζου.

Η Δέσποινα Κρητικού αναλαμβάνει τη θέση της διευθύντριας προγράμματος των ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου. Από τη νέα της θέση, η Δέσποινα Κρητικού θα συμβάλλει στην εξέλιξη και την ανάπτυξη των ραδιοφωνικών σταθμών easy 97.2 και ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ενώ θα συνεχίσει, ως ραδιοφωνική παραγωγός, να βρίσκεται στον αέρα του easy 97.2 κάθε Σάββατο μεσημέρι 12:00 – 15:00.

Η καταξιωμένη ραδιοφωνική παραγωγός με μακρά πορεία στο χώρο των media, αποτελεί μέλος του δυναμικού του easy 97.2 από τον Απρίλιο του 2016 ενώ μέχρι πρότινος κατείχε τον ρόλο της Audio & Content Manager του σταθμού. Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε στο Ραδιο1 88 FM στη Ρόδο, όπου και ανέπτυξε τις δεξιότητές της στη ραδιοφωνική παραγωγή και προώθηση, συνεισφέροντας σημαντικά στη διαμόρφωση του προγράμματος και της ταυτότητας του σταθμού. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Marketing & Management.

Δέσποινα Κρητικού

H Μαργαρίτα Λοΐζου αναλαμβάνει τη θέση της Music Manager του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9. Η Μαργαρίτα Λοΐζου, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των media, έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο στη διαμόρφωση του προγράμματος αλλά και ως ραδιοφωνική παραγωγός. Μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση της Audio & Content Manager του Ρυθμός 94.9, όπου συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση και τη στρατηγική του περιεχομένου του σταθμού. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό στην Αισθητική και Φιλοσοφία της Μουσικής. Οι γνώσεις και η εμπειρία που αποκόμισε στον τομέα της μουσικής, υπήρξαν ιδιαίτερα σημαντικές για την πορεία του σταθμού. Η Μαργαρίτα Λοΐζου παραμένει στο τιμόνι της καθημερινής της εκπομπής 10:00 – 14:00 στον easy 97.2.

αντ1
Μαργαρίτα Λοΐζου

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επενδύει σταθερά στην ανάδειξη και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού του με στόχο την συνεχή ανάπτυξη των ραδιοφωνικών του δραστηριοτήτων στην ελληνική αγορά