Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» του Mega έδωσε η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «Το Nαυάγιο». Για τη συμμετοχή της στην σειρά η Γιολάντα Μπαλαούρα ανέφερε πως: «Το “ναυάγιο” είναι μία υπέροχη δουλειά. Την αγαπάω πάρα πολύ, γιατί μέχρι τώρα στην τηλεόραση με έβλεπαν για κωμικές σειρές».

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές που γύρισε στη σειρά;

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν μάθαμε ότι έγινε το ναυάγιο και δεν ήξερα αν έχει σωθεί το παιδί μου ή αν έχει πνίγει. Η πιο συγκινητική σκηνή μέχρι τώρα ήταν όταν έμαθα ότι η Λίνα ζει και έπρεπε να πάμε στο νοσοκομείο να δω ότι παιδί μου υπάρχει στη ζωή».

Για τον ρόλο της Πολυξένης Γιαννακάκη, τον οποίο υποδύεται, σημείωσε: «Η Πολυξένη βλέπει τη θετική πλευρά όλων των ανθρώπων. Έχει μία συγκινητική αθωότητα και μου αρέσει πάρα πολύ».

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, της έχει συμβεί να πιστεύει κάτι για έναν άνθρωπο και ξαφνικά να τραβηχτεί η κουρτίνα και να δει ένα άλλο πρόσωπο. «Πληγώθηκα. Έκλαψα», αποκάλυψε.

Για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Δαλιανίδη, ανέφερε στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν τα “Λιονταράκια του κυρ-Ηλία” με τον Γιάννη Δαλιανίδη. Είπα στον Δαλιανίδη ότι θα γίνω ηθοποιός και μου είπε “θα πας στη σχολή αλλιώς θα σε κόψω από τη σειρά”».

Η Γιολάντα Μπαλαούρα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Περλιμπλίν και Μπελίσα» η οποία κάνει πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Πορεία.