Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» του Alpha είδαμε πως: η Αργυρώ ξεκαθαρίζει στην Καλλιόπη ότι δεν θέλει καμία επαφή μαζί της, και τη διώχνει από το σπίτι. Την ίδια στιγμή, ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί να πείσει στη Βασιλική να τα βρει μαζί της, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Αστέρης και ο Μαθιός προβληματίζονται για την πρόθεση της Καλλιόπης να χαρίσει το χωράφι στο Μανόλη, εκείνη όμως αρνείται αν τους εξηγήσει τους λόγους. Η Αργυρώ, μέσα στην απελπισία της, αποκαλύπτει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή, στο μοναδικό πρόσωπο που πιστεύει ότι δεν θα αποκαλύψει το μυστικό, ενώ ο Μαθιός θεωρεί πως ο Βαγγέλης συνεχίζει το έργο του Φαρμάκη.

Τι θα δούμε, όμως, στο νέο επεισόδιο της σειράς, το βράδυ της Τετάρτης (24/1);

Το σχέδιο του Τόλη για τη Λεμονιά μπαίνει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Τζένης και της Θοδώρας. Εύα και Αντρέας δείχνουν να συνεννοούνται, ενώ ο Τηλέμαχος εγκαταλείπει πια τον αδελφό του, προς έκπληξη της Αργυρώς. Ο Τηλέμαχος συνειδητοποιεί πως ο Ανδρέας του έκρυβε μυστικά και οι τόνοι μεταξύ τους ανεβαίνουν.

Στο μεταξύ ο καινούριος εισαγγελέας συνεχίζει να ταράζει τα νερά… Η Ντίνα έρχεται αντιμέτωπη με τις πιεστικές του ερωτήσεις για τον Βαγγέλη, που βρίσκεται πια στο ραντάρ όλων, ενώ ο Γιώργος φοβάται πώς θα χειριστεί τις παρατυπίες που έκανε όσο ήταν μυστικός.

Την ίδια στιγμή, ενώ η Καλλιόπη ανοίγει μία πόρτα επιστροφής για τον Ρούσσο, τη μεγάλη απάντηση πρέπει να δώσει ο Μαθιός που, ενώ ψάχνει μια άκρη με τον Αστέρη για τον μασκοφόρο, παρουσιάζεται στην εισαγγελέα για τον πιο σκοτεινό του εφιάλτη!

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου:

Το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Φωτογραφίες του αποψινού επεισοδίου:

Σασμός
Σασμός
Σασμός
Σασμός