Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» είδαμε πως: Ο Άλκης και η Κάτια παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να πουν την αλήθεια στον Έβαν. Η ξαφνική αδιαθεσία του Άλκη θα πυροδοτήσει μια νέα σειρά εξετάσεων, που ο Άλκης περιμένει με ανυπομονησία. Κι ενώ η Έλσα προσπαθεί να ξεγλιστρήσει από την αμήχανη συνάντηση με τον Μάριο, ο Νικόλας πέφτει με τα μούτρα στη Χαρά.

Η Χριστίνα και ο Φίλιππος έρχονται ακόμη πιο κοντά, όσο ο Έβαν και η Κάτια μοιάζουν να απομακρύνονται επικίνδυνα. Το πάρτι στο σπίτι της Σοφίας, για να γιορτάσουν το δίπλωμα οδήγησης και την αρχή της επιχείρησής της, είναι έτοιμο και η παρέα αρχίζει να μαζεύεται. Ο Άλκης, όμως, ανυπόμονος στο γραφείο της Αθηνάς, περιμένει να ακούσει τα νέα που θα καθορίσουν τη ζωή του.

Τι θα δούμε απόψε στις 22:30 στο 28ο επεισόδιο της σειράς «ο Πρώτος από εμάς»;

Τα νέα αποτελέσματα εξετάσεων του Άλκη, θα φέρουν τα πάνω κάτω στην εξέλιξη της υγείας του. Η Έλσα παραμένει μπερδεμένη ανάμεσα στο δίπολο, Μάριος-Τάσος. Η Θάλεια, μητέρα της Έλσας, φτάνει στην Αθήνα και φιλοξενείται στο σπίτι του Άλκη. Ο Νικόλας και η Χαρά βρίσκονται εκ νέου, πριν από τις οριστικές τους αποφάσεις. Έλενα και Κοσμάς συγκρούονται με φόντο τα οnline app γνωριμιών. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φτιάξει τα πράγματα στη σχέση του με την Κάτια, ο Έβαν θα στραφεί για βοήθεια στον Άλκη.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο: