Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι» είδαμε πως: Η ζωή για τη Μάρμω και τον Ανδρέα δείχνει να κυλάει αρμονικά καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Μάρμω έχει αφήσει οριστικά πίσω της την ιστορία με τον Κίτσο και είναι χαρούμενη με την εγκυμοσύνη της. Το ίδιο και ο Ανδρέας αν και παλεύει να ανταποκριθεί στις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω και του υπουργείου που έχει αναλάβει. Το μελανό σημείο στη ζωή του είναι το αγεφύρωτο χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τα αδέρφια του Χρυσοστόμη και Ισίδωρο, μετά την αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο Κίτσος λέει σε όλους ότι έχει ξεχάσει τη Μάρμω, το φάντασμα όμως της σχέσης τους μοιάζει να τον στοιχειώνει. Τη σκέφτεται συχνά και παρά τις προκλήσεις γύρω του αρνείται να επιστρέψει στην παλιά μποέμικη ζωή του. Η Νίνα και ο Λουκάς έχουν εντάξει πλέον τον Σπίρτο στη ζωή τους και έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να τον υιοθετήσουν. Αυτό το γεγονός τους έχει φέρει πιο κοντά και πλέουν πια σε πελάγη ευτυχίας.

Ο έγγαμος βίος αποδεικνύεται δύσκολος, τόσο για τη Λιάνα που συγκρούεται διαρκώς με τον σύζυγό της όσο και για τη Θάλεια που ο πεθερός της, ο Χρυσίνας, δεν σταματάει να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Η σχέση του Στάθη και της Αλέκας φαίνεται να βαδίζει κι αυτή προς τα σκαλιά της εκκλησίας αν και ο πατέρας της συνεχίζει να αποτελεί εμπόδιο ανάμεσά τους.

Η Χρυσοστόμη δείχνει να έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της προς τον Ανδρέα, η απόμακρη στάση του όμως την κάνει να διστάζει να τον προσεγγίσει και προσπαθεί να μαθαίνει νέα του από άλλους. Και ενώ όλα κυλούν ήρεμα για κάποιους, ένα γεγονός έρχεται να ταράξει τη γαλήνη τους. Μάρμω και Θάλεια είναι έτοιμες να γεννήσουν και κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στους «Πανθέους»;

Η αγωνία για την οικογένεια των Πανθέων κορυφώνεται τόσο στην Αθήνα όσο και στο Γραμματικό, όπου Μάρμω και Θάλεια δίνουν η καθεμιά τη δική της πρόωρη μάχη για να γεννήσουν. Ο Ανδρέας σπεύδει και αναλαμβάνει να σώσει τη γυναίκα του αλλά και το μωρό ενώ αντίστοιχα, ο Λουκάς αναλαμβάνει να ξεγεννήσει τη Θάλεια. Ο Κίτσος, ανίδεος για όσα συμβαίνουν στην κλινική, αισθάνεται μόνος και του λείπει πολύ η Μάρμω. Η πορεία των δύο τοκετών δεν θα έχει την ίδια κατάληξη για τις δυο γυναίκες αφού μόνο η μία μάνα θα καταφέρει να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της…

Η Πέλλα δεν αντέχει το φλερτ του Φάνη και ζητά από τον Μαρμάρη να αποδεσμευτεί από τη δουλειά που έχει αναλάβει με την Ουρανία, ο τελευταίος όμως την αποτρέπει. Παράλληλα, ανησυχεί για την αδελφή της, Ματούλα, που βρίσκεται στην εξορία αλλά όλον αυτόν τον καιρό δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα γράμμα της. Μία τυχαία συνάντηση την βάζει σε υποψίες για το ρόλο του Μαρμάρη σε όλο αυτό.

Η συνάντηση του Θωμά με την κόρη του Στρατηγού Ιγνάτιου, Βάλια, κρύβει πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να καταλάβει ο Θωμάς αυτή τη στιγμή, που έχει βάλει ως στόχο να ενταχθεί στους Φαλαγγίτες. Ο Στάθης έχει βάλει σκοπό να παντρευτεί την Αλέκα, για να βάλει στο χέρι την επιχείρηση του πατέρα της. Ο κυνισμός με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα, κάνει έξαλλη ακόμη και τη μητέρα του, Μερόπη.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου: