Η σειρά του Ant1, «Μετά τη φωτιά» έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, και έκανε αίσθηση από τα πρώτα λεπτά της προβολής του. Ποιοι θα σωθούν και ποιοι θα παλέψουν για τη ζωή τους, αλλά και για τις ζωές των αγαπημένων τους προσώπων; Πώς θα σώσει ο Οδυσσέας την Ειρήνη; Θα καταφέρει η Ιωάννα να ξεφύγει από τον Άρη; Ποια θα είναι η τύχη της Ανθής και της Μάνιας;

Απόψε στις 21:00 θα γραφτεί η συγκλονιστική συνέχεια της νέας δραματικής σειράς του Αnt1.

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 2: Η είδηση της πυρκαγιάς συγκλονίζει τους πάντες. Ο Άρης καταφτάνει στον χώρο της εκδήλωσης ανήσυχος για τη μοίρα της Ιωάννας και του αδερφού του, την ίδια στιγμή που οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να σώσουν τις ζωές τους. Η Ειρήνη, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χάνει τις αισθήσεις της, έχοντας γίνει πρώτα μάρτυρας μιας φρικιαστικής σκηνής με πρωταγωνιστή τον αρραβωνιαστικό της τον Αλέξανδρο.

Η Ιωάννα, με τη βοήθεια του Νίκου, προσπαθεί να ξεφύγει από τον Άρη, ο οποίος νομίζει ότι εκείνη βρίσκεται ακόμη μέσα στο κτήριο… Η Ανθή, όπως και η Μάνια, βρίσκονται αβοήθητες μέσα στις φλόγες… Ο Οδυσσέας βρίσκεται εγκλωβισμένος στο φλεγόμενο υπόγειο του χώρου της εκδήλωσης.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του επεισοδίου: