Σε νέες δικαστικές περιπέτειες βρίσκεται ο τραγουδιστής των Backstreet Boys, Nick Carter, ο οποίος κατηγορείται από μια γυναίκα για σεξουαλική επίθεση που έγινε το 2003. Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση κατά του Nick Carter για σεξουαλική επίθεση, όταν εκείνη ήταν 15 ετών και εκείνος 23.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής των Backstreet Boys την κακοποίησε σεξουαλικά σε ένα γιοτ και αργότερα σε ένα λεωφορείο αφού τη μέθυσε, ανέφερε το TMZ την Τρίτη μετά από εξέταση δικαστικών εγγράφων. Τώρα, ο Nick Carter αρνείται τους ισχυρισμούς της γυναίκας για σεξουαλική επίθεση

Η γυναίκα δεν έχει αναφέρει ακόμα το όνομά της, σύμφωνα με την dailymail.co.uk. Ωστόσο, ο 43χρονος τραγουδιστής αρνήθηκε τους ισχυρισμούς που αναφέρονται στην κατάθεση. Επιπλέον, ο δικηγόρος του Carter, Dale Hayes Jr. δήλωσε ότι η γυναίκα είχε αναφέρει τους ισχυρισμούς της στις αστυνομικές αρχές το 2003.

Ο Hayes ανέφερε ότι οι αρχές δεν συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία κατά τη διερεύνηση του υποτιθέμενου περιστατικού, ώστε να απαγγελθούν κατηγορίες στον Carter. Υποστήριξε ότι η γυναίκα που κατηγορεί τον Carter «επαναλαμβάνει τους ίδιους ψευδείς ισχυρισμούς σε μια νέα νομική καταγγελία» και ότι αυτό «δεν κάνει τους ισχυρισμούς περισσότερο αληθινούς».

Δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση…

Ο Κάρτερ έχει κατηγορηθεί για σεξουαλικές επιθέσεις από δύο άλλες γυναίκες σε ξεχωριστές αγωγές. Τον Απρίλιο αντιμετώπισε κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και ξυλοδαρμό από την τραγουδίστρια Melissa Schuman σε μια αγωγή σχετικά με ένα υποτιθέμενο περιστατικό του 2002, που έλαβε χώρα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα, κατηγορήθηκε από την 38χρονη Schuman, πως την ανάγκασε να εκτελέσει και να λάβει πράξεις στοματικού σεξ σε μια εποχή που εκείνος ήταν 22 ετών και εκείνη 18 ετών. Η Schuman είπε ότι η πρώτη της σεξουαλική εμπειρία ήταν με τον Carter, ανέφερε το δημοσίευμα, παρά το γεγονός ότι του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ήθελε να έχει ερωτικές περιπτύξεις μέχρι να παντρευτεί.

Καταθέτοντας τη μήνυση νωρίτερα φέτος, η Schuman επικαλέστηκε ένα νέο νομοσχέδιο στην Καλιφόρνια που επιτρέπει την άρση της παραγραφής των αστικών αγωγών, καθώς ελπίζει ότι ένας δικαστής θα επανεξετάσει τις πληροφορίες της υπόθεσης. Ο Carter έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες της Schuman.

Τον Φεβρουάριο, ο Carter κατονόμασε τη Schuman σε μια αγωγή ύψους 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της Shannon Ruth, η οποία επίσης κατηγόρησε τον Carter για σεξουαλική επίθεση. Στη μήνυση που κατέθεσε ο Nick Carter, είπε ότι η Schuman έπεισε τη Ruth να τον εκβιάσει, κάτι που, όπως λέει, του κόστισε εκατομμύρια σε χαμένους μισθούς. Η δικηγόρος του, Liane K. Wakayama, είχε δηλώσει σχετικά με τις νομικές κινήσεις: «Η Melissa Schuman πλασάρει αυτό το παραμύθι εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ο ισχυρισμός της ήταν ψευδής όταν τον έκανε για πρώτη φορά το 2017 – και εξακολουθεί να είναι».

Η Wakayama πρόσθεσε πως «ένας δικαστής στη Νεβάδα αποφάσισε πρόσφατα, αφού εξέτασε τα εκτενή στοιχεία που εκθέσαμε, ότι υπάρχουν ισχυροί λόγοι για να προχωρήσει ο Nick Carter με τη μήνυσή του εναντίον της κυρίας Schuman για συνωμοσία με σκοπό να βλάψει, να δυσφημίσει και να εκβιάσει τον Nick, τους συνεργάτες του, τους φίλους του και την οικογένειά του».

Η δικηγόρος του Carter δήλωσε ότι η τελευταία νομική κίνηση της Schuman σε σχέση με την υποτιθέμενη επίθεση «είναι ταυτόχρονα τόσο προβλέψιμη όσο και αξιολύπητη». Αποκάλεσε την τελευταία κατάθεση της Schuman «κόλπο δημοσίων σχέσεων» και υποσχέθηκε ότι δεν θα αποπροσανατολίσει τον τραγουδιστή «από την αποφασιστικότητά του να θέσει την Schuman και τους συνωμότες της προ των ευθυνών τους για τον ανυπολόγιστο πόνο και την ταλαιπωρία που προκάλεσε η εκβιαστική συμπεριφορά τους».

Η Ruth, η οποία δήλωσε ότι είναι αυτιστική και έχει εγκεφαλική παράλυση, κατέθεσε αγωγή τον Δεκέμβριο του 2022 υποστηρίζοντας ότι ο Carter την μέθυσε και την κακοποίησε σεξουαλικά σε ένα λεωφορείο περιοδείας το 2001, όταν ήταν 17 ετών. Τον Μάρτιο, ο Carter δήλωσε σε νομικά έγγραφα ότι είχε 12 μάρτυρες παρόντες τη νύχτα της συναυλίας που θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι οι ισχυρισμοί της Ruth ήταν «εκ των πραγμάτων αδύνατοι».