Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα η Αθηνά Οικονομάκου έγινε αποδέκτρια άγριου κραξίματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τους διαδικτυακούς της φίλους, λόγω των αναρτήσεών της.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τους δικούς της ανθρώπους. Η ίδια είναι πολύ ενεργή στο Instagram – και λόγω επαγγελματικών συμφωνιών, το προφίλ της οποίας ακολουθούν 1 εκατομμύριο χρήστες της πλατφόρμας.

Πριν από δύο ημέρες κοινοποίησε μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται το σώμα της από τη μέση και κάτω ενώ είναι στην παραλία και φοράει το μαγιό της.

Αυτό το post φαίνεται πως δεν άρεσε ιδιαίτερα σ’ ένα μέρος των ακολούθων της, οι οποίοι και έσπευσαν κάτω από τη φωτογραφία να αφήσουν αρνητικά σχόλια, μεταξύ των οποίων τα ακόλουθα: «Κατάντια», «Αισχρή φωτογραφία», «Τι άλλο θα δούμε. Κρίμα». «Είστε και μητέρα συγχαρητήρια» της έγραψε μια γυναίκα και επίσης «δε θα έπρεπε μια γυναίκα που είναι μητέρα δυο παιδιών να δημοσιεύει τέτοιου είδους φωτογραφίες», αλλά και «η φωτογραφία αυτή αφορμή για unfollow, γιατί το αξίζεις», «Σιγά ρε ψώνιο».

Μάλιστα στην επίθεση που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου πήρε θέση η Μαριάντα Πιερίδη μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Yes αναφέροντας μεταξύ άλλων φανερά ενοχλημένη «Ο κόσμος που κάθεται και γράφει όλα αυτά, δεν έχει πάει διακοπές; Δεν έχει ζωή;».

Χθες Τρίτη (22/8) τώρα, με την Ελλάδα να βρίσκεται σε πύρινο κλοιό η νέα δημοσίευση της Αθηνάς Οικονομάκου προκάλεσε εκ νέου τη οργή των followers της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο διαφημίζει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη κίνηση εν μέσω των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στη χώρα, προκάλεσε τον εκνευρισμό αρκετών από τους ανθρώπους που την ακολουθούν στο Instagram.

Αν και τα περισσότερα αρνητικά σχόλια έχουν σβηστεί πλέον από την ανάρτηση της ηθοποιού – επιχειρηματία, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους:

«Δεν είναι λίγο προκλητικό όλο αυτό;» έγραψε μία γυναίκα, με κάποιους άλλους να προσθέτουν: «Ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν», «Έλεος, η μισή χώρα καίγεται, φτάνει η επίδειξη του πλούτου», «Καίγεται η Ελλάδα, χτενίσου εσύ», «Έλεος με τα μεγαλεία σου. Πήρες έναν πλούσιο κι εσύ και δεν σου καίγεται καρφί για τίποτα».