Σταμάτησε να ξυρίζεται και ξεκίνησε την καριέρα της στο Onlyfans. Ένα μοντέλο από το Σιάτλ αποκάλυψε πρόσφατα πως η επιλογή της να πετάξει τα ξυραφάκια μια για πάντα, της απέφερε χιλιάδες ευρώ και τώρα, σχεδιάζει να μην ξυριστεί ποτέ ξανά.

Η 25χρονη Cherry από το Σιάτλ, η οποία δημοσιεύει βίντεο στο TikTok με το όνομα @ittybittycherry, συνειδητοποίησε ότι μπορεί να βγάλει πολλά χρήματα αφήνοντας τις τρίχες του σώματός της να μεγαλώνουν. Η όμορφη μελαχρινή, η οποία έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων, μοιράζεται τα τριχωτά γυμνά της πόδια και χέρια στο διαδίκτυο και εξηγεί ότι είναι «φυσικό» να έχεις τρίχες στο σώμα.

Η ίδια μοιράζεται τακτικά βίντεο που προωθούν τη θετικότητα του σώματος στο διαδίκτυο, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να σταματήσουν να «ντρέπονται» όταν αφήνουν τις τρίχες του σώματός τους. Η δημιουργός περιεχομένου παραδέχτηκε ότι δεν έχει ξυρίσει τα πόδια, τις μασχάλες ή την ηβική περιοχή της εδώ και μήνες.

Η Cherry έχει κάνει μια σειρά από βίντεο απαντώντας στα trolls που μιλούν αρνητικά για τη φυσική της εμφάνιση. Σε ένα πρόσφατο κλιπ, η Cherry παρουσίασε τις τρίχες στη μασχάλη της και έγραψε στο βίντεο «δείξε ότι είσαι ένα χαριτωμένο τριχωτό κορίτσι που δεν ξυρίζεται».

https://www.tiktok.com/@ittybittycherry/video/7261314522974080298

Πολλοί έσπευσαν στα σχόλια για να επαινέσουν τη σταρ του OnlyFans λέγοντας ότι τους έδωσε αυτοπεποίθηση να αφήσουν τις τρίχες τους να μακρύνουν. Ένα άτομο έγραψε: «Είμαι ενθουσιασμένη! Ποτέ δεν βρίσκω κορίτσια που έχουν τρίχες στο σώμα όπως εγώ!».

Ωστόσο, άλλοι δεν ήταν τόσο θετικοί προς τη φυσική της εμφάνιση. Ένα άτομο έγραψε: «Χαριτωμένο; Αμφιβάλλω». Ενώ ένας άλλος είπε: «Ξυρίστε τον θάμνο».

https://www.tiktok.com/@ittybittycherry/video/7253883455631674670

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν σκοπεύει να ξυριστεί σύντομα. «Σταμάτησα να ξυρίζω όλα τα σημεία του σώματός μου πριν από οκτώ μήνες. Έχω μεγαλώσει τον θάμνο μου εδώ και περίπου έξι μήνες, Τον ξύρισα πριν από έξι μήνες, επειδή ένας από τους θαυμαστές μου με πλήρωσε 5.000 δολάρια για να το κάνω. Ένας άλλος με πλήρωσε 7.000 δολάρια για να μην το ξυρίσω ξανά, οπότε εδώ είμαι! Συνειδητοποίησα ότι υπήρχε αγορά στη βιομηχανία της σεξουαλικής εργασίας για τα τριχωτά κορίτσια».

«Οι θαυμαστές μου άρχισαν να μου ζητούν να αφήσω μαλλιά παντού. Και όσο μεγάλωναν τα μαλλιά, τόσο μεγάλωνε και ο τραπεζικός μου λογαριασμός» είπε η Cherry.